Αθήνα: Οδηγός κυκλοφορούσε σε μεγάλη Λεωφόρο με 11.002 ναρκωτικά χάπια!

Στη σύλληψη ενός αλλοδαπού που κινείτο με το όχημά του σε κεντρική λεωφόρο της Αττικής, έχοντας στην καμπίνα χιλιάδες χάπια τύπου έκσταση, προχώρησε η Αστυνομία.

  • -
  • -

Πολύ μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών χαπιών κατάσχεσε η Ελληνική Αστυνομία στην Αττική. Συγκεκριμένα, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) με τη συνδρομή στελεχών του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών (Κ.Ε.Α.) της Λιμενικής Αρχής Ραφήνας, προσωπικού της Ειδικής Ομάδας Επιχειρήσεων Πειραιά (Ε.Ο.Ε.Π.) της Λιμενικής Αρχής Πειραιά και του χειριστή-οδηγού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Κ9 Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. «ΡΑΝΤΟ», εντόπισαν ύποπτο όχημα να κινείται στη λεωφόρο Μεσογείων.

astynomia

Στο ύψος της Αγίας Παρασκευής ακινητοποίησαν το όχημα, πραγματοποιώντας έλεγχο. Όπως απεδείχθη, ο οδηγός κουβαλούσε μαζί του ναρκωτικές ουσίες και συγκεκριμένα δύο νάιλον συσκευασίες με 11.002 χάπια, πιθανόν XTC (έκσταση).

Το συνολικό βάρος των χαπιών ήταν 4.185 κιλά και η αξία των ναρκωτικών ουσιών υπερβαίνει τα 50.000 ευρώ. Φυσικά, ο 41χρονος αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο δράστης είναι μέλος διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης.

astynomia

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα χάπια, δύο κινητά τηλέφωνα, καθώς και το αυτοκίνητο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...