Έφτασε στην Ελλάδα η BMW XM Label Red – Δείτε τις τιμές

Το κορυφαίο SUV της BMW με την εκπληκτική ισχύ των 748 ίππων πάτησε επί ελληνικού εδάφους. Η τιμή του είναι ανάλογη της δύναμης, της πολυτέλειας και της επιβλητικότητας.

  • -
  • -

H ναυαρχίδα των εξηλεκτρισμένων SUV, το απόλυτο Μ μοντέλο, η πανίσχυρη και πληθωρική XM Label Red βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα. Η BMW έφερε στη χώρα μας το υπέροχο νέο μοντέλο της γκάμας της, ανακοινώνοντας τις προδιαγραφές και τις τιμές.

Το ισχυρότερο μοντέλο BMW M που έχει κατασκευαστεί φέρει ένα προηγμένο σύστημα M HYBRID, συνδυάζοντας τον V8 bi turbo κινητήρα των 4.400 cc απόδοσης 585 ίππων με έναν ηλεκτροκινητήρα 145 kW (197 ίππων) που είναι ενσωματωμένος στο αυτόματο κιβώτιο M Steptronic και τη μπαταρία των 25,7 kWh. Η συνολική ισχύς αγγίζει τους 748 ίππους και η ροπή τα 1.000 Nm, με την ηλεκτρική αυτονομία να ανέρχεται στα 83 km με ανώτατη ταχύτητα τα 140 km/h. 

xm

Η κίνηση μεταφέρεται στην άσφαλτο μέσω του συστήματος τετρακίνησης M xDrive και οι επιδόσεις είναι συγκλονιστικές αν αναλογιστούμε τον όγκο και του βάρος του οχήματος. Για να επιταχύνει από στάση στα 100 km/h χρειάζεται μόλις 3,8 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h ή στα 290 km/h με το έξτρα πακέτο M Driver's Package.

Η XM Label Red καίει μόνο 1,7 lt. ανά 100 km

Με βάση τον κύκλο WLTP, το εκθαμβωτικό SUV της BMW καταναλώνει μόλις 1,6-1,7 lt. στα 100 km, με τις εκπομπές ρύπων να κυμαίνονται από 35 έως 39 g/km. Αυτό σημαίνει πως, οι κάτοχοι απαλλάσσονται από τα τέλη κυκλοφορίας.

xm

Δείτε εδώ περισσότερα για την BMW XM Rabel Red

Το εσωτερικό του οχήματος είναι χάρμα ιδέσθαι, προσφέροντας σε οδηγό και επιβάτες οτιδήποτε επιθυμούν από ένα αυτοκίνητο αυτού του βεληνεκούς. Τα σπορ καθίσματα με σήμα «ΧΜ» και μαξιλάρια από δέρμα Merino και κόκκινες ραφές αντίθεσης εντυπωσιάζουν. Από τον εξοπλισμό δεν λείπει τίποτα, με τη γερμανική φίρμα να έχει προικίσει τη ναυαρχίδα της με δεκάδες συστήματα υποβοήθησης.

Πόσο κοστίζει η XM Label Red

Όποιος επιθυμεί να παραγγείλει την XM Label Red μπορεί να το κάνει από σήμερα κιόλας. Η BMW ανακοίνωσε ότι το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο, με την τιμή να ξεκινά από 218.250 € για τη βασική έκδοση και από 229.270 € για την έκδοση με την απόχρωση «Frozen Carbon Black».

xm

Όσο για τις παραδόσεις, προγραμματίζονται για το φθινόπωρο, καθώς η παραγωγή θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Αύγουστο, στο εργοστάσιο της γερμανικής εταιρείας στο Spartanburg των ΗΠΑ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...