Θα δούμε τελικά το Chaos; Τι αποκάλυψε ο Σπύρος Πανόπουλος

Το περιλάλητο Chaos, το μοναδικό ultracar του κόσμου που φέρει μάλιστα ελληνική υπογραφή, συνεχίζει να εξελίσσεται όπως διατείνεται ο εφευρέτης του.

  • -
  • -

Περιμέναμε να παρουσιαστεί επίσημα το 2021. Η επόμενη ανακοίνωση ήταν για το 2022.  Όπως με καθετί πρωτοποριακό όμως, το χρονοδιάγραμμα δεν επιτεύχθηκε και το ντεμπούτο ματαιώθηκε για άγνωστο χρόνο. Το Chaos ακόμη παραμένει ένα μυστήριο, ωστόσο, ο δημιουργός του, συνεχίζει να υποστηρίζει πως η στιγμή της μεγάλης αποκάλυψης δεν θα αργήσει.

chaos

Με συνεχόμενες αναρτήσεις στα social media, o Σπύρος Πανόπουλος, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της ομώνυμης εταιρείας και φυσικά, εφευρέτης του πρώτου ultracar που έχει δημιουργηθεί ποτέ στην ιστορία της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, ξεπερνώντας δημιουργήματα φημισμένων εταιρειών όπως η Ferrari, η Lamborghini και η Bugatti, τόσο από πλευράς ισχύος, όσο και τεχνολογιών, έδειξε ορισμένα από τα εξαρτήματα του Chaos.

chaos

Όπως αναφέρει ο πολυμήχανος Έλληνας στα stories που ανέβασε σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το υπερ-αυτοκίνητο των 3.000 ίππων στη μεγάλη έκδοση, αξίας μόλις 12,5 εκατ. ευρώ, βρίσκεται στο στάδιο της ανάπτυξης. Με βάση τις εικόνες, το Chaos μετρά αντίστροφα τον χρόνο για να πατήσει τους τροχούς τους στην ταπεινή ελληνική άσφαλτο, από την στιγμή που έχουν ανοίξει και οι παραγγελίες

Το Chaos έχει τα ελαφρύτερα καθίσματα στον κόσμο

Σε μια από τις αναρτήσεις, ο κύριος Πανόπουλος δείχνει τμήματα των καθισμάτων του Chaos, λέγοντας πως είναι τα ελαφρύτερα που έχουν τοποθετηθεί ποτέ σε αυτοκίνητο παραγωγής. Η βάση κάτω από το κάθισμα είναι εκτυπωμένη σε 3D και φυσικά, φέρει πάνω του την υπογραφή του δημιουργού, ενώ δεν λείπει το carbon. Εξάλλου, κατά τα λεγόμενά του βεβαίως, ψύχωσή του και κίνητρό του είναι να φτιάξει το καλύτερο αυτοκίνητο που έχει ποτέ η υφήλιος.

chaos

Στην επόμενη ανάρτηση απεικονίζεται εξάρτημα της εξαγωγής, με χαραγμένο το όνομα του μοντέλου, το αντίτυπο παραγωγής και την ένδειξη «Made in Hellas», ενώ σε άλλη φαίνεται το μπλοκ του κινητήρα.

Διαβάστε επίσης: Το Chaos θα είναι ταχύτερο από Formula 1

chaos

Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι το ξακουστό στα πέριξ καινοτόμο ελληνικό όχημα υπάρχει, τουλάχιστον στο εργαστήριο της εταιρείας Spyros Panopoulos Automotive. Το αν θα το δει το ανυπόμονο φιλοθεάμον κοινό, όχι μόνο σε ψηφιακή μορφή, αλλά ζωντανά με «σάρκα και οστά», είναι κάτι που απομένει να αποδειχθεί.

Εξάλλου, από τη δημιουργία του ονείρου έως τη χαρά της ολοκλήρωσης, ο δρόμος είναι μακρύς!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...