Σάλος με λογαριασμό 161.782 € στο εστιατόριο του Salt Bae - Ήταν οι οδηγοί της F1;

Ο Τούρκος σεφ Νουσρέτ Γκιοκτσέ ανάρτησε μια απόδειξη λογαριασμού που προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Κάποιοι ανέφεραν ότι αφορά τους οδηγούς της F1. Τι πραγματικά έγινε;

  • -
  • -

Viral έχει γίνει η απόδειξη του λογαριασμού από το εστιατόριο του Νουσρέτ, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ως Salt Bae. Ο Τούρκος σεφ έκανε την ανάρτηση στα social media, λέγοντας πως η ποιότητα δεν είναι ποτέ ακριβή. Αυτό το σχόλιο προκάλεσε ποικίλα σχόλια, καθώς το να πληρώσεις 161.782 ευρώ για να φας και να πιείς, προφανώς δεν είναι καθόλου μα καθόλου φθηνό, ειδικά τις εποχές που ζούμε.

vettel

Ο λογαριασμός ήταν από το εστιατόριο που διατηρεί στο Άμπου Ντάμπι, με τον Νουσρέτ να αρνείται να αποκαλύψει ποιος ή ποιοι ήταν αυτοί που έκαναν τον συγκεκριμένο λογαριασμό στο εστιατόριό του.

Ορισμένοι ωστόσο, ανέφεραν πως πρόκειται για τον Sebastian Vettel και τους συναθλητές του στη Formula 1. Οι οδηγοί, πραγματικά βγήκαν για δείπνο στο Άμπου Ντάμπι, έπειτα από πρόσκληση του Γερμανού, ώστε να τους κεράσει για την αποχώρησή του από το σπορ. Μόνο που δεν πήγαν στο συγκεκριμένο εστιατόριο, ούτε έφαγαν τις «χρυσές» μπριζόλες του Τούρκου, ούτε ήπιαν 7 μπουκάλια κρασί Petrus αξίας 525.000 ντιράμ, δηλαδή 137.830 €, που υποστήριξαν κάποιοι.

Διαβάστε επίσης: Τέλος ο Schumacher από τη Formula 1 

Οι Vettel, Hamilton, Verstappen, Leclerc, Perez, Sainz, Norris, Gasly και οι λοιποί οδηγοί, απήλαυσαν ένα καταπληκτικό δείπνο, αλλά στο εστιατόριο Hakkasan, το οποίο εξειδικεύεται στην κινεζική κουζίνα. Επίσης, δεν ήταν 14 άτομα όπως είπε ο Νουσρέτ, αλλά 20. Οπότε, η παρακάτω απόδειξη με το ιλλιγιώδες ποσό των 161.782 €, αφορούσε κάποιους άλλους, ανάλογης οικονομικής επιφάνειας πελάτες. 

vettel

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...