Ο Sebastian Vettel οδηγεί Red Bull RB7 και λέει... «δεν είναι απίθανο να γυρίσω στην F1» [video]

Ο τετράκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής μαζί με τον David Coulthard με μονοθέσια της F1 στην «Πράσινη Κόλαση».

  • -
  • -

Πιθανότατα έχουμε ήδη ανεβάσει εκατοντάδες video με περιστατικά ή εντυπωσιακούς γύρους στην πίστα του Nurburgring, αλλά κανένα ίσως να μην φτάνει την σημαντικότητα αυτού που θα δείτε παρακάτω. Κι αυτό γιατί πόσο συχνά έχουμε την τύχη να δούμε τον 4-φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της F1, Sebastian Vettel, πίσω από το τιμόνι του μονοθεσίου της Red Bull, RB7, με το οποίο κέρδισε 13 αγώνες στη σεζόν του 2011; Η απάντηση είναι «καθόλου» κι αν συμπεριλάβουμε το γεγονός ότι το συγκεκριμένο reunion έγινε στην θρυλική «Πράσινη Κόλαση», τότε σίγουρα έχουμε να κάνουμε με ένα γεγονός που θα μείνει στην ιστορία.

Με τον David Coulthard πίσω από το τιμόνι μίας RB8 από την σεζόν του 2012 για συντροφιά, ο Vettel έκανε μία βόλτα στην θρυλική πίστα, χωρίς όμως να πιέσει το μονοθέσιο στο μέγιστο. Όπως και να ‘χει το ουρλιαχτό των πολύστροφων V8 από μόνο του αρκεί για να δεις το video και να ταξιδέψεις στο χρόνο, ενώ ο Γερμανός οδηγός επιφύλασσε και μία έκπληξη στους δημοσιογράφους του Sky News που του πήραν συνέντευξη.

Όπως όλοι θυμόμαστε, ο 36χρονος πρώην οδηγός της Aston Martin, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση μετά το τέλος της σεζόν του 2022, με τον 42χρονο Fernando Alonso να παίρνει την θέση του. Όταν όμως οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν υπάρχει πιθανότητα να τον ξαναδούμε στο grid, ο Vettel δήλωσε πως τίποτα δεν είναι απίθανο και ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο.

Λέτε να είμαστε τόσο τυχεροί; Όπως και να ‘χει νοσταλγήστε μαζί μας για τώρα με τις RB7 και RB8 να «γυρνάνε» στην πίστα του Nurburgring.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...