3ο Electric Vehicle Conference: Οι ελληνικές επιχειρήσεις στην εποχή της ηλεκτροκίνησης

Δεκάδες στελέχη επιχειρήσεων και σημαντικές προσωπικότητες από τον παγκόσμιο κλάδο της αυτοκίνησης έδωσαν το παρόν στο 3ο Electric Vehicle Conference που διοργανώθηκε από την Boussias.

  • -
  • -

Δυναμικά στην εποχή της νέας μορφής μεταφορών και μετακινήσεων μπαίνει ο επιχειρηματικός κόσμος της Ελλάδας. Εκπροσωπώντας ένα ευρύ φάσμα εταιριών, από τον κατασκευαστικό κλάδο, μέχρι τον ενεργειακό τομέα και από τις φαρμακοβιομηχανίες, μέχρι τις αλυσίδες λιανικής και τις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών, δεκάδες στελέχη επιχειρήσεων έδωσαν το παρόν στο 3ο Electric Vehicle Conference που διοργανώθηκε από την Boussias.

Από το 2020, το Electric Vehicles Conference είναι το πρώτο συνέδριο για την ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα, το οποίο εστιάζει στην προσαρμογή των επιχειρήσεων στον νέο σύγχρονο τρόπο κινητικότητας. Στο φετινό συνέδριο τοποθετήθηκαν σημαίνουσες προσωπικότητες από τον παγκόσμιο κλάδο της ηλεκτροκίνησης, όπως ο Johan Larson, αντιπρόεδρος της Volvo Trucks και ο Doron Fenkel, CEO της Driivz, της κορυφαίας εταιρείας λογισμικού της ηλεκτροκίνησης και η Sara Pasquier, από την FASTNED, τη μεγαλύτερη εταιρεία δικτύου φορτιστών στην Ευρώπη.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησαν ο Ιωάννης Ξιφαράς, Γενικός Γραμματέας Μεταφορών του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και ο Γιάννης Τσελίκης, Διευθυντής του Αυτοτελούς Τμήματος Ηλεκτροκίνησης του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Τις θέσεις τους για την ανάπτυξη της αγοράς στην Ελλάδα ανέπτυξαν στο πάνελ του GOCAR οι Νίκος Γιαννουσάς Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Volvo Cars Greece, Νίκος Σινογιάννης Porsche Division Manager, Motodynamics, Ανδρέας Χαλμπές Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing Audi, Bentley, Kosmoride, και ο Ανδρέας Χριστοφορίδης Γενικός Διευθυντής Hyundai, Kia, SEAT και CUPRA.

Το 3ο Εlectric Vehicles Conference υποστήριξαν ο Xρυσός Χορηγός, ΔΕΗ, ο Μεγάλος Χορηγός AVIS, οι Χορηγοί MYTILINEOS, CHARGELINE, INSTACAR, MC CHARGERS, και nrg και οι υποστηρικτές BIGSOLAR, ERGO, FORD και ETEKA / IMET. Παράλληλα, το 3ο Εlectric Vehicles Conference έθεσαν υπό την τιμητική τους υποστήριξη το Ελληνικό Ινστιτούτο Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων, ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινητων, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς & Επιχειρήσεων Logistics Ελλάδος και η Ελληνική ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics.

Χορηγοί επικοινωνίας ήταν το GOCAR και το CARSELECTRIC.GR. Δείτε περισσότερα στο www.electricvehicleconference.gr.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...