4o Electric Vehicle Conference - Πού πάει η Ηλεκτροκίνηση; Οι ειδικοί απαντούν, στο πάνελ του GOCAR

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα, υποδομές φόρτισης, μικροκινητικότητα και εξέλιξη υποδομών θα βρεθούν ανάμεσα στους τομείς που θα αναπτύξουν οι κορυφαίοι ομιλητές. Φυσικά το GOCAR θα είναι εκεί.

  • -
  • -

Έχοντας αγκαλιάσει την ηλεκτροκίνηση και τη βιώσιμη κινητικότητα σε κάθε περιβάλλον, αστικό ή μη, το GOCAR θα έχει έντονη παρουσία στο 4ο Electric Vehicle Conference, το μεγαλύτερο συνέδριο του κλάδου.

Στη φετινή διοργάνωση του συνεδρίου θα μιλήσουν άνθρωποι με βαθιά γνώση του χώρου, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό. Πρόκειται για ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται σε καίριες θέσεις και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ηλεκτροκίνησης και του αυτοκινήτου, καθορίζοντας τις εξελίξεις.

4o-electric-vehicle-conference

Η παρουσία του GOCAR θα είναι ουσιαστική, με την υλοποίηση του πάνελ «Πόσο ρεαλιστικός είναι ο στόχος που έχει τεθεί για μετάβαση σε πλήρη ηλεκτροκίνηση μέχρι το 2035 σε Ευρώπη και Ελλάδα. Τον συντονισμό θα κάνει ο Μιχάλης Γεωργιάδης, Γενικός Διευθυντής του GOCAR και εκλέκτορας του θεσμού «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς».

Δείτε ακόμα: Επίσημο: Έπεσαν οι υπογραφές για 250 ηλεκτρικά λεωφορεία

Στο πάνελ του GOCAR θα συμμετάσχουν, αφαβητικά, οι εξής:

  • Δημήτρης Καββούρης Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Συγγελίδη, ο οποίος περιλαμβάνει πάρα πολλές μάρκες όπως Citroen, Peugeot, DS, Opel, MG, Mazda κ.α.
  • Κυριάκος Κοφινάς, CEO της ΔΕΗ blue, του τομέα της ΔΕΗ που ασχολείται με την ανάπτυξη και λειτουργία του μεγαλύτερου δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Ελλάδα.
  • Γιώργος Λειβαδίτης, επικεφαλής της SIXT, εταιρεία με ηγετικό ρόλο στην ενοικίαση αυτοκινήτων και το leasing, στην Ελλάδα αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/20e037493020c874ef4df03f33153a93.jpg

Οι συμμετέχοντες θα συζητήσουν ζητήματα όπως οι εξελίξεις από τον χώρο του αυτοκινήτου που είναι καταιγιστικές καθώς και το σημείο στο οποίο βρίσκεται η ηλεκτροκίνηση σήμερα στην Ελλάδα. Ακόμα, θα συζητηθούν τα σχέδια του κράτους για τα κίνητρα που προσφέρει υπέρ της ηλεκτροκίνησης, τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει το leasing στη μετάβαση προς ένα ηλεκτρικά κινούμενο μέλλον και τη σημασία που έχει η ανάπτυξη των υποδομών και υπηρεσιών φόρτισης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...