Το GOCAR άνοιξε τη συζήτηση στο Electric Vehicle Conference 2022

Κορυφαία στελέχη της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου μίλησαν στο πλαίσιο του Electric Vehicle Conference 2022, στο πάνελ που διοργάνωσε το GOCAR.

  • -
  • -

To GOCAR, το Μέσο με το μεγαλύτερο κοινό για την ηλεκτροκίνηση, διοργάνωσε στο πλαίσιο του Electric Vehicle Conference το δικό του πάνελ με τίτλο «Ηλεκτροκίνηση, ψηφιακός μετασχηματισμός και διεθνείς συγκυρίες». Στο πάνελ συμμετείχαν οι επικεφαλής των εισαγωγικών εταιρειών που εκπροσωπούν στην Ελλάδα κορυφαία brands, οι οποίοι μίλησαν για τη στρατηγική με την οποία αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της αγοράς.

Συγκεκριμένα, στο πάνελ του GOCAR συμμετείχαν οι κύριοι Νίκος Γιαννουσάς (Managing Director Volvo Cars Greece), Νίκος Σινογιάννης (Porsche Division Manager, Motodynamics SA), Ανδρέας Χαλμπές (Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing Audi, Bentley, Kosmoride) και Ανδρέας Χριστοφορίδης (Managing Director Hyundai Hellas, Kia Hellas & Technocar). Το πάνελ συντόνισε ο Γενικός Διευθυντής του GOCAR, Μιχάλης Γεωργιάδης.

panel

Τα θέματα που τέθηκαν προς συζήτηση αφορούσαν τόσο τις παραμέτρους που επηρεάζουν την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης, όσο και τις συνέπειες από αυτή. Οι τοποθετήσεις των καλεσμένων κάλυψαν θέματα όπως ο μετασχηματισμός των δικτύων πώλησης, τα μέτρα στήριξης και οι προοπτικές της αγοράς, η ανάπτυξη των υποδομών φόρτισης και οι αλλαγές που προκύπτουν στην αγορά και χρήση αυτοκινήτου για τον τελικό αγοραστή. Όπως ανέφεραν, η μεγαλύτερη πρόκληση αυτή την στιγμή στην Ελλάδα είναι οι φορτιστές και συγκεκριμένα η διαδικασία φόρτισης για τον οδηγό.  Άπαντες, συμφώνησαν πως όταν η φόρτιση γίνει πιο εύκολη, απλή και προσιτή, τότε τα ηλεκτρικά οχήματα θα γίνουν την ίδια στιγμή περιζήτητα μεταξύ των υποψηφίων αγοραστών. 

Οι δηλώσεις των ομιλητών είχαν εξαιρετικό ενδιαφέρον, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ερωτημάτων που έχουν οι καταναλωτές. Δείτε αναλυτικά τις τοποθετήσεις των ομιλητών στο πάνελ του GOCAR, παρακάτω:


Νίκος Σινογιάννης Porsche Division Manager, Motodynamics

Νίκος Σινογιάννης
Porsche Division Manager, Motodynamics

Η διαδικασία φόρτισης είναι αυτό που θα "ξεκλειδώσει" τον κόσμο και θα τον κάνει να μεταβεί στην ηλεκτροκίνηση


Ανδρέας Χαλμπές Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing Audi, Bentley, Kosmoride

Ανδρέας Χαλμπές
Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing Audi, Bentley, Kosmoride

❝ Τώρα πρέπει να αγοράσετε ηλεκτρικό, για το μέγιστο όφελος


Ανδρέας Χριστοφορίδης Γενικός Διευθυντής Hyundai, Kia, Seat και Cupra

Ανδρέας Χριστοφορίδης
Γενικός Διευθυντής Hyundai, Kia, SEAT και CUPRA

Οι αρχικές φοβίες ξεπεράστηκαν. Αυτό που θα συμβεί στην Ευρώπη το 2035 θα το δούμε και στην Ελλάδα