Άναψε ψησταριά σε γήπεδο και έψησε... 11 αυτοκίνητα! [video]

Το μπάρμπεκιου κατέληξε σε καταστροφή, με τον ασυνείδητο θεατή να κάνει στάχτη πάνω από 10 αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο πάρκινγκ του γηπέδου.

  • -
  • -

Τουλάχιστον 11 αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς και πολλά ακόμη υπέστησαν ζημιές στο ανοικτό πάρκινγκ του σταδίου Hard Rock στο Miami Gardens της Φλόριντα. Η αιτία της καταστροφής ήταν μια ψησταριά που άναψε κατά τη διάρκεια υπαίθριου πάρτι ένας από τους θεατές.

Ο άνδρας θέλησε να διασκεδάσει πριν την έναρξη του αγώνα για το αμερικάνικο football μεταξύ των ομάδων Dolphins και Patriots. Στην καρότσα του pick-up είχε τοποθετήσει μια ψησταριά, την οποία ενεργοποίησε και άρχισε να ψήνει μέσα στο πάρκινγκ. Όταν ξεκίνησε το ματς όμως ξέχασε να τη σβήσει και το κακό δεν άργησε να συμβεί.

Έκαψε από Mercedes-Benz έως Lexus

Όπως αναφέρει το SB Nation, λίγο μετά την έναρξη του παιχνιδιού, πυκνοί καπνοί σκέπασαν το στάδιο, με τους θεατές να αντιλαμβάνονται πως κάτι άσχημο συμβαίνει. Δυνάμεις της πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο, καθώς η φωτιά πήρε μεγάλες διαστάσεις σε ελάχιστο χρόνο.

Τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα δίπλα σε αυτό με την ψησταριά τυλίχθηκαν στις φλόγες. Τουλάχιστον 11 οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς, μεταξύ των οποίων ήταν μια Mercedes-AMG S 63, ένα Lexus RS κι ένα Toyota Prius.

Δείτε εδώ την απάτη ασφαλιστικής και το «θάψιμο» της Tesla

Το ευτύχημα είναι πως κανείς δεν τραυματίστηκε. Όσο για τον άνθρωπο που προκάλεσε τον χαμό, προφανώς έχει μπλέξει άσχημα. Οι ζημιές είναι μεγάλες και το κόστος αυτών αγγίζει πολύ υψηλά νούμερα. Το χειρότερο είναι πως πρέπει να αντιμετωπίσει όλες τις ασφαλιστικές των οχημάτων που κάηκαν.

Πηγή: carscoops.com

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...