Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο με υγραέριο πήρε φωτιά σε πάρκινγκ – Δείτε το video

Το ΙΧ έπιασε φωτιά εν κινήσει, με τον οδηγό να απομακρύνεται εγκαίρως. Από τις φλόγες προκλήθηκαν ζημιές σε άλλα τρία σταθμευμένα οχήματα, αφού το συμβάν σημειώθηκε σε εμπορικό κέντρο.

  • -
  • -

Στις φλόγες τυλίχθηκε ένα αυτοκίνητο σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Όπως αναφέρει το thestival.gr, η φωτιά ξέσπασε κατά το παρκάρισμα, στον χώρο στάθμευσης του «Απολλώνια Πολιτεία».  Ο οδηγός άκουσε έναν ήχο από τον χώρο του κινητήρα και σε ελάχιστα λεπτά το ΙΧ γέμισε καπνούς.

Ο άνθρωπος πήρε αμέσως πυροσβεστήρα και επιχείρησε να σβήσει τη φωτιά, αλλά δεν τα κατάφερε. Το όχημά του, το οποίο σημειωτέον ήταν υγραεριοκίνητο, έγινε παρανάλωμα του πυρός. Μάλιστα, οι φλόγες επεκτάθηκαν και σε άλλα τρία ΙΧ προκαλώντας σε ένα από αυτά μεγάλες ζημιές.

fotia

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με πέντε πυροσβέστες. Ευτυχώς, μπόρεσαν και έψυξαν άμεσα τη δεξαμενή του υγραερίου, αφού υπήρχε σοβαρός κίνδυνος έκρηξης.

Δείτε ακόμη: Γιατί βάζουν βρεγμένη πετσέτα στα Tesla - Tι κερδίζουν;

Από τη φωτιά δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, καθώς όλοι οι οδηγοί και επισκέπτες του εμπορικού κέντρου απομακρύνθηκαν ταχύτατα από το σημείο.

Δείτε το video του thestival.gr

 

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...