Top 10 Μοντέλα 12 - 18 Σεπτεμβρίου

Top 10 Μοντέλα 12 - 18 Σεπτεμβρίου

Μικρές αλλαγές αυτή την εβδομάδα, με τα γνωστά μοντέλα να βρίσκονται στην πρώτη 10άδα.

  • -
  • -

Ελάχιστα φαίνεται πως έχουν αλλάξει στο εβδομαδιαίο Top 10 με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο GOCAR μέσα στις τελευταίες 7 ημέρες. Το Toyota Yaris Cross βρίσκεται για ακόμη μία φορά στην κορυφή της λίστας με τα Hyundai Tucson και Cupra Formentor να συμπληρώνουν την πρώτη 3άδα.

Από εκεί και μέχρι το τέλος της 10άδας είχαμε μόλις 2 ανακατατάξεις. Τα Suzuki S-Cross και Vitara αντάλλαξαν μεταξύ τους τις θέσεις 5 και 6, ενώ στα νούμερα 9 και 10, οι BMW X1 και Alfa Romeo Tonale συνεχίζουν να "κονταροχτυπιούνται", αλλάζοντας θέσεις για ακόμη μία φορά. Αυτό σημαίνει πως πλέον τις θέσεις 4 έως 10 καταλαμβάνουν με την σειρά που αναγράφονται τα: Toyota Yaris, Suzuki S-Cross, Suzuki Vitara, Peugeot 2008Hyundai Kona, BMW X1 και Alfa Romeo Tonale.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...