Έτσι θα ακούγεται η νέα Ford Mustang 5.0 V8 [video]

Οριακά πριν από την επίσημη παρουσίαση της επόμενης γενιάς του θρυλικού μοντέλου, η Ford μας δίνει μία πρώτη γεύση.

  • -
  • -

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, στις 14 Σεπτεμβρίου θα γνωρίσουμε την ολοκαίνουργια γενιά ενός αυτοκινήτου-θρύλου. Η Ford ετοιμάζεται για το λανσάρισμα της νέας Mustang και έχει βαλθεί να μας «ξεμυαλίσει». Αφού πρώτα είδαμε το νέο GT Performance σήμα, τώρα σειρά είχε η αποκάλυψη της χροιάς που θα έχει ο κτηνώδης V8 που θα κρύβεται κάτω από το καπό.

 

Παραδόξως, αν και περιμέναμε να πέσουν σταδιακά οι τίτλοι τέλους για την βενζινοκίνητη Mustang, μιας και το όνομα έχει το μέλλον του εξασφαλισμένο μέσω της αμιγώς ηλεκτροκίνητης Mustang Mach-E, κάναμε λάθος. Ευτυχώς το βιβλίο με την ζωή του πασίγνωστου, φωνακλάδικου pony car θα συνεχίσει να αποκτά νέες σελίδες.

Δείτε ακόμη: Δοκιμάζουμε την Ford Mustang Mach-E GT των 487 ίππων

H 7η γενιά αναμένεται πως θα βασίζεται σε μία βελτιωμένη εκδοχή της πλατφόρμας που συναντάμε στο τωρινό μοντέλο, ενώ θα χρησιμοποιεί έναν αμιγώς βενζινοκίνητο V8 5 λίτρων, η απόδοση του οποίο πιθανότατα να ξεπερνά τους 500 ίππους.

 

Στο μέλλον δεν είναι απίθανό το να δούμε και μία έκδοση που θα χρησιμοποιεί μικρότερο μοτέρ. Άλλωστε είναι κάτι που έχει συμβεί επανειλημμένα. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση των σκληροπυρηνικών εκδόσεων που φέρουν το σήμα της Shelby.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...