Top 10 Μοντέλα 8 – 14 Αυγούστου

Top 10 Μοντέλα 8 – 14 Αυγούστου

Για ακόμη μια εβδομάδα, έχουμε πολλές ανατροπές στα Top 10 μοντέλα, όπως και αλλαγή στην πολυπόθητη θέση της κορυφής.

  • -
  • -

Το ενδιαφέρον των αναγνωστών του GOCAR επέστρεψε σε ένα άκρως ικανό και πάντα επίκαιρο μοντέλο: το Suzuki Vitara. Το ιαπωνικό SUV που είναι διαθέσιμο ως ήπια υβριδικό, full υβριδικό, αλλά και σε τετρακίνητες εκδόσεις, κατακτά για μια ακόμη φορά την κορυφή, εκθρονίζοντας το Toyota Yaris Cross και περιορίζοντάς το στη δεύτερη θέση. Το άτυπο βάθρο συμπληρώνει το Hyundai Tucson, ένα από τα πιο πλήρη και ολοκληρωμένα C-SUV της αγοράς.

Το γνωστό μας Toyota Yaris παίρνει την τέταρτη θέση και πέμπτο, βρίσκεται το Peugeot 2008. Προσθέτοντας ακόμη μια παρουσία της Suzuki στη δεκάδα, το ολοκληρωμένο S-Cross έρχεται έκτο, ανεβαίνοντας δύο θέσεις από την προηγούμενη εβδομάδα. Αντίθετα, το σπορ και επιβλητικό Cupra Formentor έπεσε έβδομο, από την πέμπτη θέση που κατείχε. Το Hyundai Kona είναι όγδοο, δείχνοντας ότι το ενδιαφέρον για τα μοντέλα της Hyundai είναι αμείωτο, ενώ οι δύο τελευταίες θέσεις ανήκουν σε δύο ολοκαίνουργια και πολλά υποσχόμενα premium C-SUV.

Πρόκειται για την Alfa Romeo Tonale και την BMW X1. Στην ένατη και τη δέκατη θέση αντίστοιχα, αποδεικνύουν ότι το έντονο οδηγικό ταπεραμέντο τους αλλά και η ευγενής καταγωγή τους γοητεύουν τους αναγνώστες και θέλουν να μάθουν περισσότερα. Με ένα κλικ στη φωτογραφία κάθε μοντέλου, μεταφέρεστε στον αναλυτικό τιμοκατάλογό του, ενώ μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα για τις εκδόσεις, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τις επιδόσεις, ακόμη και τον εξοπλισμό που περιλαμβάνουν.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...