Ένα Chaos… κι άλλο ένα σε ανταλλακτικά ετοιμάζει ο Πανόπουλος [νέο teaser]

Φαίνεται ότι οι εργασίες για την παρουσίαση του 100% ελληνικού ultracar από τη Spyros Panopoulos Automotive προχωρούν, παρά την πολύμηνη σιγή ασυρμάτου.

  • -
  • -

Μετά από μια περίοδο μηνών κατά την οποία δεν είχαμε ενημερωθεί για την εξέλιξη του ελληνικού ultracar Chaos της Spyros Panopoulos Automotive, ο ιδρυτής της εταιρείας αποφάσισε να δώσει ένα ακόμη teaser, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

Ο Σπύρος Πανόπουλος ανέβασε ένα video στο οποίο φαίνονται τα ψαλίδια της ανάρτησης του Chaos, φτιαγμένα από τιτάνιο ή μαγνήσιο με την τεχνική 3D printed Anadiaplasi που λάνσαρε η εταιρεία του. Και μάλιστα τα ψαλίδια που φαίνονται στο video είναι… αρκετά. Όπως γράφει ο ίδιος: «Έχουμε τυπώσει διπλά τα πράγματα του Chaos, ώστε στην παρουσίαση δίπλα από το αυτοκίνητο θα είναι άλλο ένα σε ανταλλακτικά, για να μπορεί οποιοσδήποτε να θαυμάσει τη δουλειά μας».

Spyros Panopoulos Instagram story

Η νέα δημοσίευση του Πανόπουλου φανερώνει ότι το project δεν έχει εγκαταλειφθεί. Η Spyros Panopoulos Automotive δουλεύει σιωπηλά, για να ετοιμάσει το αυτοκίνητο που όπως έχει ανακοινωθεί θα είναι ταχύτερο από Formula 1 για την επίσημη παρουσίασή του στο ευρύ κοινό. Το πότε θα γίνει αυτή, παραμένει άγνωστο.

Τα μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά που υπόσχεται το Chaos

Υπενθυμίζουμε πως για την κατασκευή του πρώτου «ultracar» της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, σύμφωνα με το δημιουργό του, θα χρησιμοποιηθούν πανάκριβα υλικά όπως τιτάνιο, ανθρακόνημα, κέβλαρ και Ζylon, ένα υλικό που μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσε μόνο η NASA, ενώ παλαιότερα είχε εμφανιστεί και στη Formula 1. Στο εσωτερικό, το τιμόνι παραπέμπει σε μονοθέσιο αλλά διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη αφής με τον πίνακα οργάνων και κάποια χειριστήρια, ενώ η εκκίνηση του αυτοκινήτου θα γίνεται με δακτυλικό αποτύπωμα.

Δείτε ακόμη Arrera SD+: Το αλβανικό hypercar των 1.800 PS

Το Chaos θα χρησιμοποιεί έναν V10 κινητήρα βενζίνης 4.000 cc με δύο turbo, ο οποίος θα λειτουργεί ως τις 11.000 rpm στη βασική έκδοση Earth Version και ως τις 12.200 rpm στην κορυφαία Zero Gravity. Η ακριβής ιπποδύναμη των δύο εκδόσεων όπως ανακοινώθηκε θα είναι 2.049 και 3.064 PS, αντίστοιχα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...