Τραγικό τροχαίο στην Ιόνια Οδό – Γονείς σκοτώθηκαν μπροστά στα παιδιά τους [εικόνες+video]

Αυτοκίνητο παρέσυρε όχημα που είχε σταματήσει στη ΛΕΑ. Σκότωσε τους γονείς μπροστά στα ματιά ενός 10χρονου αγοριού και της ενήλικης κόρης.

  • -
  • -

Ένα τρομερό δυστύχημα σημειώθηκε πριν λίγες ώρες στα διόδια της Ιόνιας Οδού στο ύψος του Τερόβου στο ρεύμα προς Ιωάννινα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης, όταν το ζευγάρι με τα δύο παιδιά τους, σταμάτησαν για να ελέγξουν κάτι στο αυτοκίνητο, αφήνοντας ανοιχτές την πόρτα του οδηγού και την πόρτα ακριβώς από πίσω.

ionia

Διερχόμενο όχημα, προφανώς δεν τους αντιλήφθηκε, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το ακινητοποιημένο IX και να τραυματίσει θανάσιμα το ζεύγος. Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Οι προσπάθειες των διασωστών ήταν μεγάλες ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ιωαννίνων ο άνδρας ηλικίας 58 ετών κατέληξε επιτόπου και η γυναίκα του 50 ετών, κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

ionia

Τραγική λεπτομέρεια ότι όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια του 10χρονου γιου τους και της 25χρονης κόρης τους. Τα δύο παιδιά βρίσκονταν μέσα στο όχημα και ευτυχώς τραυματίστηκαν ελαφρά.

Δες εδώ πότε μπορείς να σταματήσεις στη ΛΕΑ και πώς

Το ζευγάρι που έχασε τη ζωή του είναι αλβανικής καταγωγής και επέστρεφε για λίγες μέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

πηγή: epiruspost.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...