Top 10 Μοντέλα 6 – 11 Ιουνίου

Top 10 Μοντέλα 6 – 11 Ιουνίου

Μετά από τρεις συνεχόμενες εβδομάδες, η κορυφή άλλαξε χέρια. Και φυσικά κατέληξε για ακόμα μία φορά σε ένα SUV…

  • -
  • -

H λίστα με τα αυτοκίνητα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των αναγνωστών του GOCAR για την εβδομάδα που πέρασε για ακόμα μία φορά άλλαξε άρδην! Μπορεί σε σχέση με την προηγούμενη να μην είχαμε κάποια νέα είσοδο, αλλά με εξαίρεση ένα και μοναδικό μοντέλο, κανένα άλλο δεν διατηρήθηκε στην ίδια θέση. Οι ανακατατάξεις ξεκίνησαν από την κορυφή, αφού μετά από τρεις εβδομάδες η πρώτη θέση άλλαξε χέρια. Το Toyota Yaris Cross εκθρόνισε το Suzuki Vitara σκαρφαλώνοντας από την 4η στην πρώτη θέση. Το Vitara περιορίστηκε στη δεύτερη, μπροστά από το Hyundai Tucson. Το κορεατικό SUV κέρδισε δύο θέσεις, αφήνοντας το Suzuki S-Cross 4ο.

Σημαντικό αριθμό θέσεων κέρδισε και το Toyota Yaris, το οποίο από την 8η θέση σκαρφάλωσε στην 5η, μπροστά από το Peugeot 2008. Το γαλλικό SUV ανέβηκε μία θέση, όντας 6ο, μπροστά από το Cupra Formentor, το οποίο έπεσε στην 7η. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν τα Hyundai Kona, Renault Clio και Dacia Duster.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ


Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...