Κλοπή καταλυτών με... ταξί, στο Χαλάνδρι

Η σύλληψη του 38χρονου οδήγησε στην εξιχνίαση 6 υποθέσεων

  • -
  • -

Ακόμη μία σπείρα που «ξάφριζε» καταλύτες στην περιοχή των Βορείων Προαστίων πιάστηκε από την Ελληνική Αστυνομία, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 4 Απριλίου. Πιο συγκεκριμένα, άνδρες της Άμεσης Δράσης συνέλαβαν έναν 38χρονο Έλληνα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα.

Λίγο πριν τη σύλληψη του, συνεργοί του 38χρονου αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν καταλύτη από όχημα στο Χαλάνδρι, με τον ίδιο να τους αναμένει, σε ταξί παρακαλώ, πλησίον του σημείου. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, τον εντόπισαν, τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο Τ.Α. Χαλανδρίου. Μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν στο ταξί, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 καταλύτες, που προηγουμένως είχαν αφαιρεθεί και εργαλεία κατάλληλα για αφαίρεση καταλυτών.

Δείτε ακόμη: Κλοπή καταλύτη: Δικαιούμαι αποζημίωση;

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Χαλανδρίου, εξιχνιάστηκαν επιπλέον 5 περιπτώσεις κλοπών καταλυτών, που σημειώθηκαν κατά τον τελευταίο μήνα στην περιοχή. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: Ελληνική Αστυνομία

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...