Citroen: Τι νέο φέρνουν οι εκδόσεις C-Series;

Μοναδικά χρώματα, αποκλειστικά στοιχεία εξατομίκευσης και ξεχωριστά υλικά, που αναδεικνύουν τον χαρακτήρα κάθε μοντέλου, προσφέρει η Citroen στα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα της γκάμας της.

  • -
  • -

Χάρη στη νέα ειδική έκδοση C-Series που είναι ήδη διαθέσιμη σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες και σταδιακά θα λανσαριστεί σε όλες τις αγορές, η Citroen δίνει τη δυνατότητα στους υποψηφίους αγοραστές, να αποκτήσουν ένα καινούριο αυτοκίνητο με απαράμιλλο στυλ.

c series

Η συλλογή C-Series αφορά τα C3, C3 Aircross, C4 και C5 Aircross και θα προσφέρεται σε κάθε αγορά της Γηραιάς Ηπείρου με τους κινητήρες που γνωρίζουμε. Διακρίνεται για τα εμπνευσμένα χρώματα του αμαξώματος, όπως το «Anodised Bronze», τον γενναιόδωρο εξοπλισμό και τα εξατομικευμένα στοιχεία.

Ας τα δούμε αναλυτικά

C3 C-Series
c series

Το best seller της Citroen, στην έκδοση C-Series γίνεται ακόμη πιο κομψό χάρη στο βαθύ μπρονζέ χρώμα του αμαξώματος που προσδίδει δυναμισμό, τα πλαϊνά Airbumps, τα αυτοκόλλητα στα πλαίσια των προβολέων και στην οροφή, καθώς και το λογότυπο «C-Series» στο κάτω τμήμα του καθρέπτη. Οι ζάντες 16 ιντσών Matrix, τα φιμέ πίσω τζάμια και οι αναδιπλούμενοι καθρέπτες, είναι στοιχεία που θα εκτιμήσουν οι αγοραστές.

c series

Στο εσωτερικό η ατμόσφαιρα είναι πιο μοντέρνα χάρη στο ύφασμα Mica Grey, τις λευκές ραφές και τη σατέν απόχρωση που ολοκληρώνει το υλικό Alba TEP. Τα συστήματα «Rear Park Assist», «Visibility Pack», «Connect Nav», «Active Safety Brake», «Front Sensors» και «Blind Spot Monitoring System», περιλαμβάνονται στον εξοπλισμό. Όσο για την τιμή, στη Γαλλία ορίστηκε στα €19.400.

C3 Aircross C-Series
c series

Το B-SUV των Γάλλων, σε αυτή την έκδοση φέρει επιπλέον νέου σχεδιασμού ζάντες 16 ιντσών, ένα νέο pack color για τους προφυλακτήρες και τα καπάκια των καθρεπτών, καθώς και το σήμα «C-Series» σε μορφή 3D. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ πέντε μοναδικών αποχρώσεων.

Στο εσωτερικό αποκαλύπτεται μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα, την οποία δημιουργούν οι επενδύσεις Mica Grey και Origami Gris Delice TEP. Ο εξοπλισμός είναι πλήρης, περιλαμβάνοντας από Grip Control με λειτουργία Hill Assist Descent, έως την υπηρεσία Connect Box.

Το κόστος αγοράς τιμάται στα €23.900.

Δες εδώ όλες τις εκδόσεις του C3 Aircross και τις τιμές στην Ελλάδα

C4 και Ë-C4 C-Series
c series

Βραβευμένο για την άνεση των καθισμάτων Advanced Comfort, την υποδειγματική λειτουργία της ανάρτησης και την ευρυχωρία της καμπίνας, το C4 αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τον μοντέρνο χαρακτήρα της Citroen. H ηλεκτρική έκδοση αντιπροσωπεύει το 35% των πωλήσεων του μοντέλου στην Ευρώπη.

Η έκδοση C-Series βασίζεται στο πακέτο Feel Pack και προσφέρεται σε πέντε χρώματα (Polar White, Steel Grey, Platinium Grey, Perla Nera Black, Iceland Blue), όπως και στο Anodised Bronze. Το γκρι ύφασμα Urban Grey και η μαύρη επένδυση αναδεικνύουν το στυλ και την κομψότητα. Από τον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας δεν λείπει το παραμικρό. Όσο για την τιμή, στη χώρα παραγωγής ξεκινά από το €28.650 για το C4 C-Series και από €38.650 για το ë-C4 C-Series.

C5 C-Series
c series

Το μεγαλύτερο SUV της Citroen εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο την άνεση και την άψογη οδική συμπεριφορά. Στη νέα έκδοση, η HD οθόνη 10 ιντσών με το σύστημα πλοήγησης My Drive και το πακέτο My Citroën Assist, περιλαμβάνοντας στάνταρ.

Οι τεχνολογίες υποβοήθησης είναι δεκάδες όπως και τα συστήματα ασφαλείας. Η C-Series, προσφέρεται με τους κινητήρες PureTech 130 S&S EAT8 και BlueHDi 130 S&S EAT8, όπως και στην plug-in υβριδική 225 ë-EAT8.

Οι τιμές για το C5 Aircross C-Series PureΤech στη Γαλλία ξεκινούν από €32.500 και για το C5 Aircross Hybrid από €43.400.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...