Citroen C3 Aircross: Με όφελος απόσυρσης και top εξοπλισμό - Δες τιμές και εκδόσεις

Με μία πλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης και diesel, αλλά και μια δελεαστική προσφορά να «τρέχει», το ανανεωμένο γαλλικό crossover έχει ότι χρειάζεται για να γίνει το επόμενο σου αυτοκίνητο.

  • -
  • -

Μετά και την πρόσφατη ανανέωση που δέχθηκε, το Citroen C3 Aircross επέστρεψε στην κορυφή των νέων της αυτοκινητοβιομηχανίας, με φρέσκια εμφάνιση και μία πλήρη γκάμα εκδόσεων, τόσο από πλευράς κινητήρων, όσο και επιπέδων εξοπλισμού. Η ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία του μοντέλου στην χώρα μας οφείλεται στον ολοκληρωμένο χαρακτήρα του, αλλά και στην άνεση που παραδοσιακά προσφέρει, όπως οφείλει ένα γνήσιο δημιούργημα της Citroen.

Με όφελος απόσυρσης Citroen!

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του μοντέλου αυτή τη στιγμή, είναι ότι ισχύει το πρόγραμμα απόσυρσης παλαιού αυτοκινήτου, για όλα τα αυτοκίνητα της Citroen. Αυτό σημαίνει ότι ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να αποσύρει ή να πουλήσει το όχημά του στην αντιπροσωπεία, στην καλύτερη δυνατή τιμή της αγοράς και στη συνέχεια, να επωφεληθεί στην τελική τιμή του νέου του Citroen. Την ίδια ώρα, η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει σύντομους χρόνους παράδοσης, μειώνοντας στο ελάχιστο την αναμονή των πελατών.

Με ποιους κινητήρες διατίθεται το Citroen C3 Aircross;

Η γκάμα των κινητήρων του περιλαμβάνει έναν τούρμπο τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα PureTech 1.2 λίτρων, με δύο επίπεδα απόδοσης, 110 και 130 ίππων, αλλά και έναν τετρακύλινδρο 1.500άρη diesel BlueHDi με 110 και 120 ίππους, αντίστοιχα, που προσφέρει ασύγκριτη οικονομία και πλούσια ροπή. Και τα δύο σύνολα εξοπλίζονται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων στην έκδοση των 110 ίππων, ενώ οι ισχυρότερες παραλλαγές τους φέρουν αυτόματο κιβώτιο EAT6.

Ο πιο οικονομικός συνδυασμός όσον αφορά τα κόστη χρήσης, είναι αυτός του χειροκίνητου turbodiesel με τους 110 ίππους, καθώς εκτός του εξαιρετικά λιτοδίαιτου κινητήρα, όλα του οι εκδόσεις από πλευράς εξοπλισμού, απαλλάσσονται και από το άγχος των Τελών Κυκλοφορίας, λόγω των χαμηλών εκπομπών ρύπων (122 g/km).

Δείτε ακόμη: Η video-δοκιμή μας για το diesel Citroen C3 Aircross με τον 1.5 BlueHDi

Στα χειροκίνητα C3 Aircross τα διαθέσιμα επίπεδα εξοπλισμού είναι τέσσερα (Feel Pack, C-Series, Shine και Shine Pack) καλύπτοντας όλα τα γούστα και budget, ενώ στις αυτόματες εκδόσεις τα επίπεδα είναι τρία πλουσιότερα (C-Series, Shine και Shine Pack). Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να κάνετε κλικ και να δείτε αναλυτικά τις τιμές, τα τεχνικά στοιχεία/επιδόσεις και τον εξοπλισμό για κάθε έκδοση ξεχωριστά:

Τιμοκατάλογος Citroen C3 Aircross

Αν θέλετε να συγκρίνετε τις διαθέσιμες εκδόσεις μεταξύ τους, ή το C3 Aircross με οποιοδήποτε άλλο B-SUV, μπορείτε να το κάνετε στη Σύγκριση Αυτοκινήτων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...