Απίστευτη ελληνική πατέντα: Φτιάξε βενζίνη στο σπίτι με αποτσίγαρα

Η τιμή της βενζίνης ξεπέρασε τα 2 € ανά λίτρο, αλλά το αθάνατο ελληνικό δαιμόνιο βρήκε τρόπο να αντιμετωπίσει και αυτή την κακοτοπιά.

  • -
  • -

«Ένα ελληνικό μυαλό ισούται με δέκα ξένα» συνηθίζουν να λένε μερικοί… πατριώτες και να, που τελικά έχουν δίκιο! Οι εξελίξεις στον πλανήτη έχουν οδηγήσει σε μια απίστευτη ενεργειακή κρίση που ανέβασε την τιμή των καυσίμων σε πρωτόγνωρο επίπεδο. Περισσότερα από 2 € ανά λίτρο πληρώνουν οι Έλληνες για να γεμίσουν το ντεπόζιτο των αυτοκινήτων και είναι λογικό να στραφούν προς εναλλακτικούς, πιο οικονομικούς τρόπους για να μετακινηθούν. Ένας 38χρονος από την Αλίαρτο Βοιωτίας όμως, βρήκε τη λύση του προβλήματος. Κατασκευάζει βενζίνη διυλίζοντας τα αποτσίγαρα!

Η εντυπωσιακή ελληνική πατέντα υπόσχεται εύκολη και καθαρή παραγωγή καυσίμου χωρίς την ανάγκη χρήσης εξειδικευμένου εξοπλισμού. Ο 38χρονος παραγωγός βενζίνης είναι απόφοιτος μαγειρικής σχολής και υποστηρίζει ότι έχει μάθει να παίρνει όσα περισσότερα μπορεί από τα υλικά που έχει στα χέρια του. Στο GOCAR μας αρέσουν οι άνθρωποι που έχουν κάτι να πουν και επικοινωνήσαμε με τον Τάσο Τζουράκη, τον άνδρα που βρίσκεται πίσω από αυτή τη λαμπρή ιδέα. «Μετά από έναν χωρισμό, κάπνισα αμέτρητα πακέτα τσιγάρα και ήπια πολλά μπουκάλια ουίσκι. Ένα βράδυ ήθελα να περάσω με το αμάξι κάτω από το σπίτι της, όμως δεν είχα βενζίνη. Θα φτιάξω τη δική μου! Φώναξα. Και το επόμενο πρωί, γέμιζα το ντεπόζιτο» μας είπε. 

Κάνοντας μια πρόχειρη χημική ανάλυση ανακάλυψε ότι με την προσθήκη ειδικών ουσιών στις απαιτούμενες προσμίξεις, μπορεί να δημιουργήσει καθαρή βενζίνη. Η διύλιση του μείγματος γίνεται στην κουζίνα του σπιτιού του και από ότι μας λέει, το προσωπικό του BMW 318ti E36 Compact κινείται εδώ και δύο εβδομάδες αποκλειστικά με τη βενζίνη που ο ίδιος φτιάχνει. Προς το παρόν μπορεί να φτιάξει μόνο βενζίνη 95 οκτανίων, αλλά σκοπεύει να δοκιμάσει την παραγωγή σούπερ αμόλυβδης 100 οκτανίων διυλίζοντας καπνισμένα πούρα, αντί για αποτσίγαρα.

Μέχρι στιγμής όλοι οι ενήλικοι φίλοι και συγγενείς του 38χρονου έχουν αρχίσει το τσιγάρο και μαζεύουν τις γόπες σε ειδικά καλάθια που τα προστατεύουν από την υγρασία προκειμένου να μετατραπούν σε πολύτιμο καύσιμο. Αν λοιπόν καπνίζετε, φροντίστε να μαζεύετε τα αποτσίγαρα και να… φουμάρετε κανένα τσιγαράκι παραπάνω, ενώ παρακινείστε όλους τους ενήλικους γνωστούς σας να ξεκινήσουν τη βλαβερή για την υγεία συνήθεια. Μετά το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα στείλετε στον 38χρονο από τη Βοιωτία. Σε μερικά χρόνια μπορεί έχετε μετανιώσει ότι αρχίσατε το τσιγάρο (εσείς ή οι συγγενείς σας) αλλά μέχρι τότε, θα μετακινείστε τσάμπα. Μη τα θέλετε και όλα δικά σας!

Καλό μήνα!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...