Οδηγός έμεινε από βενζίνη και μπλόκαρε η Εθνική Οδός - Τον περιμένουν 3 πρόστιμα

Στεγνό από βενζίνη άφησε το αυτοκίνητό του ένας οδηγός, με αποτέλεσμα να του σβήσει στην Εθνική Οδό και να μπλοκάρει όλος ο δρόμος για πάνω από μία ώρα.

  • -
  • -

Ένας 33χρονος οδηγός προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους υπόλοιπους οδηγούς στον αυτοκινητόδρομο A60 κοντά στο Bingen της Γερμανίας, το βράδυ της Τρίτης, όταν το αυτοκίνητό του έμεινε από βενζίνη και ακινητοποιήθηκε.

Δυστυχώς, το περιστατικό συνέβη σε ένα σημείο που γίνονταν έργα, με αποτέλεσμα η Mercedes του οδηγού να κλείσει τη μοναδική ελεύθερη λωρίδα κυκλοφορίας, προκαλώντας πλήρες μπλοκάρισμα της Autobahn.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/5c705e2e71a82835cc080c7367461582.png

Πώς μετακινήθηκε η Mercedes που έμεινε από βενζίνη;

Η αστυνομία αναγκάστηκε να ρυμουλκήσει το όχημα, μια επιχείρηση που απαιτούσε την ανύψωσή του πάνω από τον κινητό προστατευτικό φράκτη με τη βοήθεια γερανού. Για την ασφάλεια της επιχείρησης, έκλεισε προσωρινά και η αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας.

Δείτε ακόμα: Μου έβαλαν νοθευμένη βενζίνη - Πώς θα γλιτώσω τη ζημιά

Σύμφωνα με την αστυνομία, η όλη επιχείρηση διήρκεσε περίπου δύο ώρες, από τις 11:40 μ.μ. έως τη 01:50 π.μ.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/6d9a09b5d3bab2769b738bce5bf5bb37.jpeg

Τι θα πληρώσει ο ιδιοκτήτης της Mercedes;

Εκτός από την ταλαιπωρία που προκάλεσε στους υπόλοιπους οδηγούς, ο 33χρονος οδηγός αναμένεται να λάβει βαρύ πρόστιμο για τα έξοδα ρυμούλκησης και τα μέτρα ασφαλείας που έλαβε η αστυνομία. Επιπλέον, του επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο για την οδήγηση με άδειο ρεζερβουάρ.

Το περιστατικό αποτελεί μια έντονη υπενθύμιση στους οδηγούς, να ελέγχουν πάντα το επίπεδο καυσίμου τους πριν ξεκινήσουν οποιοδήποτε ταξίδι, ιδιαίτερα σε αυτοκινητόδρομους, για να αποφύγουν παρόμοιες δυσάρεστες καταστάσεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...