Έχει βελτιωθεί η ποιότητα συναρμολόγησης των Tesla; [video]

Ένα από τα παράπονα που έχουν ακουστεί σχετικά με τα μοντέλα της Tesla είναι η προχειρότητα στη συναρμολόγηση των υλικών. Ας «λύσουμε» λοιπόν ένα, για να δούμε αν βελτιώθηκε η κατάσταση!

  • -
  • -

Η Tesla κατάφερε να κάνει τρομερό ντόρο με τα αυτοκίνητά της τα τελευταία χρόνια. Η πρωτοφανής επιτυχία, για τα δεδομένα ενός νέου κατασκευαστή, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό αφού τα μοντέλα της αποτελούν σημείο αναφοράς στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης. Φυσικά, σε καμία ιστορία δεν είναι όλα ρόδινα. Τα Tesla μπορεί να έχουν τρομερές επιδόσεις, τεχνολογία, κύρος και μεγάλες αυτονομίες, όμως τα παράπονα από τους ιδιοκτήτες για την ποιότητα συναρμολόγησης, ήταν πολλά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ TESLA MODEL 3 PERFORMANCE

Το Model 3 και το Model Y, τα δύο πιο προσιτά μοντέλα της, έπεσαν ακόμη μεγαλύτερα «θύματα» προχειρότητας στο κομμάτι της κατασκευής τους. Ο Sandy Munro ανέβασε ένα βίντεο στο YouTube, που κρίνει την ποιότητα συναρμολόγησης ενός Model S Plaid. Ο ίδιος YouTuber είχε κάνει αρκετά μεγάλο θέμα με τα Model 3 και Y. Είχε πει, ότι υπάρχουν κενά στους αρμούς που μπορείς να τα δεις… από τον Άρη. Μετά από μερικά χρόνια αποφάσισε να επανέλθει με τη ναυαρχίδα της Tesla για να διαπιστώσει αν υπάρχει βελτίωση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΟ TESLA MODEL S PLAID ΠΙΑΝΕΙ 270 KM/H ΣΕ 17 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

Το Model S Plaid είναι το κορυφαίο Tesla που μπορεί κάποιος να αγοράσει. Το έχουμε δει να ντροπιάζει supercars με τις επιδόσεις του, χάρη στους 1.000 ηλεκτρικούς ίππους που αποδίδει. Τι γίνεται όμως με τη συναρμολόγησή του; Σύμφωνα με τον Sandy Munro, έχει βελτιωθεί σημαντικά. Στο Model S Plaid η Tesla πρόσεξε αρκετά τη συναρμογή, αν και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν θέματα. Κατηγόρησε την άνεση των πίσω καθισμάτων, σε αντίθεση με τα εμπρός που είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν, σύμφωνα με τον ίδιο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΟ TESLA MODEL S PLAID «ΚΕΡΝΑΕΙ» ΤΗ FERRARI SF90 STRADALE

Επίσης τόνισε ότι ένας θόρυβος αέρα ακούγεται πίσω στις υψηλές ταχύτητες, προφανώς από κάποιο λάστιχο που δεν εφαρμόζει καλά στα παράθυρα. Προβληματάκια, που μπορεί να μην είναι και τόσο σημαντικά στο τέλος της ημέρας, όμως δεν θα τα βρεις στην πλειονότητα του «εδραιωμένου» ανταγωνισμού σε αυτή την κατηγορία τιμής. Ο Sandy Munro μάλιστα, δεν δίστασε να λύσει κάποια κομμάτια του αυτοκινήτου για να διαπιστώσει την ποιότητα συναρμολόγησης σε βάθος. Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε το… πείραμά του.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...