Υβριδικό SUV με 130 PS, μηδενικά Τέλη και τιμή κάτω από 22.000 € - Ποιο είναι;

Με χώρο αποσκευών 430 λίτρων και κατανάλωση στο φάσμα των 5 lt/100km, θα σε πάει όπου θέλεις άνετα και οικονομικά

  • -
  • -

Κοιτώντας τις συνεχώς ανοδικές πωλήσεις των SUV και crossover μοντέλων, καταλαβαίνει κανείς πως οι κατηγορίες των B και C-SUV αποτελούν πραγματικό «πεδίο μάχης». Οι κατασκευαστές κοντράρονται ακατάπαυστα, προσπαθώντας να προσφέρουν πάντα το αυτοκίνητο που περιέχει όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία από αυτά που ζητά το κοινό, στο χαμηλότερο εφικτό κόστος. Ένα λαμπρό παράδειγμα τέτοιου μοντέλου, θεωρούμε πως είναι το crossover που επιλέξαμε σήμερα, το οποίο μόλις παρουσιάστηκε στην νέα του γενιά με πλούσια γκάμα για όλα τα γούστα.

Εμείς για τώρα εστιάζουμε στην βασική του έκδοση με κίνηση στους εμπρός τροχούς και χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, αλλά να αναφέρουμε πως εάν θέλετε υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής αυτόματου κιβώτιου, αλλά και συστήματος τετρακίνησης. Επιστρέφοντας όμως στο βασικό πακέτο εξοπλισμού, να πούμε πως το ιαπωνικό SUV έρχεται με Turbo βενζινοκινητήρα 129 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται και με σύστημα ήπιου υβριδισμού, το οποίο χαρίζει χαμηλή κατανάλωση και εκπομπές ρύπων.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κατασκευαστή ο 1.400άρης Boosterjet καταναλώνει μόλις 5,3 lt/100 km σε κύκλο WLTP, ενώ οι εκπομπές CO2 των 120 g/km, απαλλάσσουν το μοντέλο και από το κόστος των Τελών Κυκλοφορίας.

Στο εσωτερικό πολυτέλειες όπως η οθόνη για το infotainment των 7 ιντσών, η κάμερα οπισθοπορείας και η πλούσια ομπρέλα συστημάτων ασφαλείας φυσικά δεν λείπουν, ενώ ο χώρος αποσκευών των 430 λίτρων θα φροντίσει για όλες τις αποσκευές σας. Το κόστος για όλα αυτά; Μόλις 21.730 ευρώ!

Για όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμη πιο είναι το αυτοκίνητο, φυσικά πρόκειται για την ολοκαίνουργια γενιά του Suzuki S-Cross, με την βασική έκδοση GL να ξεκινά από την τιμή που αναγράφεται παραπάνω. Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την συγκεκριμένη έκδοση, ενώ κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε όλη την γκάμα του ιαπωνικού μοντέλου μαζί με το κόστος απόκτησης.

Τέλος, για να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή της συγκεκριμένης του συγκεκριμένου 2WD συνόλου με το χειροκίνητο κιβώτιο, πατήστε εδώ.

s cross

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...