Top 10: Οι Video Δοκιμές του 2021 που είδατε περισσότερο

Εκτός από τις «παραδοσιακές» γραπτές δοκιμές, το 2021 φτιάξαμε και αρκετά βίντεο. Η χρονιά έφυγε, οπότε ας δούμε ποια από αυτά συγκέντρωσαν τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα!

  • -
  • -

Μας αρέσουν τα βίντεο, όπως μας αρέσουν και τα αυτοκίνητα. Στο GOCAR θέλουμε να συνδυάσουμε αυτά τα δύο πράγματα, προσθέτοντας έναν πιο άμεσο χαρακτήρα στις δοκιμές μας με όμορφα πλάνα, αναλυτική αναφορά για το μοντέλο που οδηγούμε, αλλά και πολύ περισσότερο οπτικοακουστικό υλικό για να δείτε ακόμα καλύτερα κάθε νέο αυτοκίνητο που έχουμε στα χέρια μας.

Το 2021 ήταν μια χρονιά με πολλές Video Δοκιμές. Θεωρήσαμε ότι θα είχε ενδιαφέρον να κάνουμε μια μικρή ανασκόπηση της χρονιάς και να σας δείξουμε, ποιες ήταν οι Video Δοκιμές που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Παρακάτω λοιπόν, ακολουθούν οι δέκα δημοφιλέστερες. Κοιτάζοντας τα αποτελέσματα, βλέπουμε ότι τα SUV και τα crossover έχουν ξεκάθαρα το πάνω χέρι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΟΡ 10: ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ 2021

Μόνο το εντυπωσιακό Tesla Model 3 και το εκρηκτικό Hyundai i20 N δεν ανήκουν σε μια ευρύτερη κατηγορία SUV – crossover, αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά ότι τα υπερυψωμένα μοντέλα σας (και μας) αρέσουν. Τι άλλα δεδομένα αντλήσαμε από την κορυφαία δεκάδα; Ότι τα δύο, είναι Plug-In Hybrid, άλλα δύο ενσωματώνουν τεχνολογία mild hybrid, ακόμη δύο δεν διαθέτουν καμία ηλεκτρική υποβοήθηση, ενώ έχουμε και τρία αμιγώς ηλεκτροκίνητα.

Το ένα που απομένει, είναι ένα εντυπωσιακό, coupe SUV με full hybrid τεχνολογία. Και σε αυτή τη λίστα πάντως, το πάνω χέρι (από πλευράς κατασκευαστή) το έχει η Hyundai, με τρεις εκπροσώπους της. Δείτε αναλυτικά τα μοντέλα των Video Δοκιμών που σας κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον, παρακάτω. Αν δεν έχετε δει κάποια, με ένα κλικ στο όνομα ή τη φωτογραφία του μοντέλου, θα βρεθείτε στο αντίστοιχο άρθρο. Η σειρά είναι αντίστροφη, από το 10o προς το 1o. Από όλους εμάς στο GOCAR, να έχετε μια όμορφη χρονιά, γεμάτη υγεία.

10: Renault Arkana Hybrid E-Tech 


9: Jaguar E-Pace P300e AWD 


8: Volkswagen ID.4 1st Edition Max 


7: Nissan Qashqai 1.3 DiG-T Hybrid 140 PS 


6: Citroen e-C4 C-Cross 


5: Tesla Model 3


4: Hyundai i20N 


3: Jeep Wrangler 4xe Sahara 


2: Hyundai Bayon 1.2 MPI 


1: Hyundai Tucson 1.6T 48V Hybrid 7DCT 180 PS 4WD 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...