Video Δοκιμή: Citroen e-C4 C-Cross

Η νέα Citroen C4 C-Cross εκπροσωπεί την καινοτομία στον μικρομεσαίο χώρο και προσφέρει την SUV λογική με καθολικές ανέσεις και πληρέστατη γκάμα

  • -
  • -
Video Δοκιμή: Citroen e-C4 C-Cross

Η καινοτομία είναι ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει τα μοντέλα της Citroen και η νέα C4 C-Cross αποτελεί άξιο εκπρόσωπο της γαλλικής εταιρείας. Το μικρομεσαίο SUV με την κουπέ σχεδίαση βρίσκεται στο επίκεντρο μίας άκρως ανταγωνιστικής κατηγορίας, αλλά είναι εφοδιασμένο με ό,τι απαραίτητο για να διακριθεί στη μάχη των πωλήσεων. Μοντέρνα και θελκτική σχεδίαση, premium φιλοσοφία και υψηλό επίπεδο άνεσης, σε συνδυασμό με ευρυχωρία. Όλα αυτά, συνοδεύονται από σύγχρονα κινητήρια σύνολα, αλλά και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση! Στη Citroen έχουν ήδη στραμμένο το βλέμμα στο μέλλον και η C4 C-Cross που είχαμε στη διάθεση μας αποτελεί δείγμα γραφής των Γάλλων.

H νέα Citroen e-C4 C-Cross έχει όλα τα συστατικά που κάνουν τα μοντέλα της γαλλικής εταιρείας να ξεχωρίζουν. Όπως θα δείτε και στην παραπάνω VIDEO ΔΟΚΙΜΗ είναι πλέον προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις του σήμερα, προσφέροντας μηδενικούς ρύπους χωρίς σημαντικούς συμβιβασμούς στη μετακίνηση.

Στο παρακάτω link μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή, αλλά και αναλυτικά τις τιμές, τον εξοπλισμό και τα τεχνικά στοιχεία του μοντέλου για κάθε έκδοση ξεχωριστά. Και αν θέλετε, πείτε μας και την γνώμη σας παρακάτω, στα σχόλια.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ VIDEO ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ GOCAR

ΕΤΟΣ2021
ΤΙΜΗαπό 39.950 €
ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ-
Euro NCAP