Video Δοκιμή: Hyundai Tucson 1.6T 48V 180ps 4WD 7DCT

Δοκιμάζουμε την 4η γενιά του Hyundai Tucson και μάλιστα στην έκδοση με τον κινητήρα απόδοσης 180 ίππων, σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο των επτά σχέσεων και το σύστημα τετρακίνησης

  • -
  • -
Video Δοκιμή: Hyundai Tucson 1.6T 48V 180ps 4WD 7DCT

Το Tucson δεν είναι ένα οποιοδήποτε μοντέλο για τη Hyundai. Με περισσότερες από επτά εκατομμύρια πωλήσεις από το 2004 μέχρι και σήμερα είναι το SUV της κορεάτικης αυτοκινητοβιομηχανίας με τις περισσότερες από κάθε άλλο. Με δεδομένο τον υψηλό ανταγωνισμό, οι Κορεάτες σχεδίασαν από λευκό χαρτί την 4η γενιά, στοχεύοντας στην επανατοποθέτηση του μοντέλου και φέρνοντας το σαφώς πιο κοντά στις premium επιλογές της κατηγορίας. Αξίζει να σημειώσετε πως είναι το πρώτο SUV της Hyundai που σχεδιάστηκε σύμφωνα με την φιλοσοφία «Sensuous Sportiness»  και το δεύτερο μετά το i20, γενικότερα.

Το νέο Tucson είναι ήδη διαθέσιμο στη χώρα μας και παρά τις αντίξοες συνθήκες και τους περιορισμούς, το οδηγήσαμε για σημαντικό χρονικό διάστημα. Όπως θα δείτε και στην παραπάνω VIDEO ΔΟΚΙΜΗ καλύψαμε αποστάσεις σε κάθε είδους επιφάνεια και δρόμο, διαπιστώνοντας την εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει οι τεχνικοί της Hyundai σε κάθε επίπεδο.

Στο παρακάτω link μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή, αλλά και αναλυτικά τις τιμές, τον εξοπλισμό και τα τεχνικά στοιχεία του μοντέλου για κάθε έκδοση ξεχωριστά. Και αν θέλετε, πείτε μας και την γνώμη σας παρακάτω, στα σχόλια.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ VIDEO ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ GOCAR

ΕΤΟΣ2020
ΤΙΜΗαπό 30.590 €
ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ-
Euro NCAP