VIDEO Δοκιμή: Volkswagen ID.4 1st Edition Max

Με SUV αμάξωμα που δίνει έμφαση στην άνεση, τους χώρους και την πρακτικότητα και ηλεκτρική αυτονομία που ξεπερνά τα 500 km!

  • -
  • -
VIDEO Δοκιμή: Volkswagen ID.4 1st Edition Max

Στοχεύοντας να διακριθούν στην παγκόσμια αγορά, στη Volkswagen πάντρεψαν τις δύο κυρίαρχες τάσεις της εποχής, την ηλεκτροκίνηση και το αμάξωμα ενός SUV και το αποτέλεσμα ακούει στο όνομα ID.4. Πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο χωρίς συμβιβασμούς στην χιλιομετρική ελευθερία με άφθονους χώρους, σύγχρονες τεχνολογίες και ποιοτικά υλικά.

id4

Οι διαστάσεις του δεν διαφέρουν σημαντικά από αυτές ενός C-SUV, αλλά προσφέρει χώρους που συναντάμε σε μοντέλα μεγαλύτερης κατηγορίας. Σε αυτό σημαντικό μερίδιο ευθύνης φέρει η αρθρωτή πλατφόρμα ΜΕΒ, ίδια με αυτή που χρησιμοποιείται στο ID.3, αλλά και φυσικά οι μικρές διαστάσεις του συστήματος ενός ηλεκτρικού μοντέλου.

Στα παρακάτω link μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή, αλλά και αναλυτικά τις τιμές, τον εξοπλισμό και τα τεχνικά στοιχεία του μοντέλου για κάθε έκδοση ξεχωριστά. Και αν θέλετε, πείτε μας και την γνώμη σας παρακάτω, στα σχόλια.

ΕΤΟΣ2020
ΤΙΜΗαπό 45.900 €
ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ-
Euro NCAP