Μεγαλύτερη αυτονομία για το ηλεκτρικό Citroen e-C4

Χάρη σε στοχευμένες βελτιώσεις το γαλλικό hatchback παρέχει επιπλέον αυτονομία έως και 30 χλμ. σε ρεαλιστικές συνθήκες κίνησης μέσα στην πόλη.

  • -
  • -

Ακολουθώντας το παράδειγμα των υπολοίπων μοντέλων του ομίλου Stellantis (Peugeot e-208 και e-2008, DS 3 Crossback e-Tense, Opel Corsa-e και Mokka-e), το Citroen e-C4, έρχεται με αυξημένη αυτονομία σε πραγματικές συνθήκες.

citroen e-c4 1

Σύμφωνα με την εταιρεία, με μια πλήρη φόρτιση το αυτοκίνητο μπορεί να καλύψει πλέον έως και 357 χλμ. με βάση τον κύκλο WLTP, δηλαδή 7 χλμ. παραπάνω.

Το e-C4 συνεχίζει να αποδίδει 136 ίππους και να φέρει μπαταρίας ενεργειακού περιεχομένου 46,2 kWh. Λόγω όμως των βελτιώσεων στη μετάδοση, τη χρήση υγρομετρικού αισθητήρα για καλύτερη απόδοση του κλιματισμού και της θέρμανσης, καθώς και την τοποθέτηση ελαστικών χαμηλής αντίστασης κύλισης «A+», δεν αποκλείεται σε κίνηση στα αστικά κέντρα και υπό ιδανικές συνθήκες να προσφέρει επιπλέον 30 χλμ. αυτονομίας.

citroen e-c4 2

Αξίζει να σημειώσουμε πως, το e-C4 μέχρι τον περασμένο μήνα αντιπροσώπευε το 32,5% των πωλήσεων της C4 στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα το ηλεκτρικό hatchback με τα crossover χαρακτηριστικά προσφέρεται έναντι του ποσού των 28.350 ευρώ με την επιδότηση του προγράμματος  «Κινούμαι ηλεκτρικά».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...