Έτσι θα είναι η δεύτερη γενιά του Kia Niro

Δες ποιο concept θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την εμφάνιση του νέου crossover

  • -
  • -

Η Kia ετοιμάζει μία δραματικά διαφοροποιημένη δεύτερη γενιά για το διάσημο crossover Niro, η οποία θα παρουσιαστεί μέχρι το τέλος του έτους και θα κυκλοφορήσει αμέσως μετά την ηλεκτρική ναυαρχίδα που ακούει στο όνομα EV6 και την πολυαναμενόμενη νέα γενιά του Sportage, μέσα στο 2022. Εμπνευσμένο από το εξωτικό HabaNiro concept του 2019, το νέο Niro θα αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην γκάμα νέων μοντέλων που ενστερνίζονται μία πιο ριζοσπαστική σχεδιαστική φιλοσοφία, με στόχο τον επαναπροσδιορισμό του image της κορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ CHIEF CREATIVE OFFICER ΤΟΥ HYUNDAI MOTOR GROUP

Η νέα γενιά σκοπεύει να διατηρήσει τον πολύπλευρο χαρακτήρα που εδραίωσε την προηγούμενη, προσφέροντας υβριδικά κινητήρια σύνολα – mild και plug in – αλλά και την αμιγώς ηλεκτροκίνητη e-Niro έκδοση, αλλά σε περιτύλιγμα που τείνει περισσότερο προς την SUV σιλουέτα και πλήρως ανασχεδιασμένο εσωτερικό. Στην περίπτωση του ηλεκτρικού μην περιμένετε τεχνολογίες αντίστοιχες της E-GMP αρχιτεκτονικής των 800V που συναντάμε στο EV6, καθώς η Kia προτίμησε να προσφέρει μία αναβαθμισμένη έκδοση του σημερινού, με την νέα πλατφόρμα να προορίζεται για την νέα οικογένεια, αποκλειστικά ηλεκτρικών μοντέλων που ετοιμάζει η νοτιοκορεάτικη μάρκα.

Αυτό μεταφράζεται σε ένα αυτοκίνητο που λογικά θα έρχεται με παρόμοια επίπεδα ισχύος με το σημερινό, αλλά με βελτιωμένη αυτονομία που μπορεί να πλησιάσει μέχρι και το νούμερο των 500 km. Περισσότερες πληροφορίες για την νέα γενιά του διάσημου crossover θα έχουμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...