Αμιγώς ηλεκτρικά τα νέα αυτοκίνητα των παικτών της Bayern [Video]

Δες τους να τα δοκιμάζουν στην πίστα υπό την καθοδήγηση πιλότων της Formula E

  • -
  • -

Η Audi και η FC Bayern προωθούν τον εξηλεκτρισμό του ποδοσφαιρικού συλλόγου, ο οποίος διαθέτει τα περισσότερα εγγεγραμμένα μέλη στον κόσμο. Το κοινό ταξίδι των δύο δημοφιλών brands προς την αειφόρο κινητικότητα ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2020, με τον στόλο του συλλόγου σταδιακά να μετατρέπεται σε ηλεκτροκίνητο. Πολλοί αθλητές και στελέχη της ομάδας, κυκλοφορούν εδώ και μήνες, με τα πλήρως ηλεκτρικά Audi e-tron και e-tron Sportback. Πρόσφατα, αρκετοί ποδοσφαιριστές και μέλη του προπονητικού τιμ, έκαναν τη μετάβαση στα πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα υψηλών επιδόσεων Audi e-tron GT ή Audi RS e-tron GT, ως εταιρικά αυτοκίνητα.

Η επίσημη παράδοση των σπορ ηλεκτρικών μοντέλων πραγματοποιήθηκε πριν μερικές μέρες, στο Audi Driving Experience Center, στο Neuburg an der Donau. Δέκα παίκτες της FC Bayern βίωσαν την εντυπωσιακή επιτάχυνση και τα δυναμικά χαρακτηριστικά των σπορ μοντέλων. Ανάμεσα τους ήταν μέλη της εθνικής ομάδας της Γερμανίας Leroy Sané, Leon Goretzka και Serge Gnabry, καθώς και ο κορυφαίος σκόρερ της Bundesliga, Robert Lewandowski.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟ AUDI RS E-TRON GT ΤΩΝ 646 ΙΠΠΩΝ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ

Οι ποδοσφαιριστές χρησιμοποίησαν την πίστα δοκιμών στο Audi Driving Experience Center, για να δοκιμάσουν τις οδηγικές ικανότητες και τα αντανακλαστικά τους. Υπό την καθοδήγηση των πρωταθλητών της Formula E, Lucas di Grassi και René Rast, προσπάθησαν να βρουν την ιδανική γραμμή, στο τιμόνι των Audi e-tron GT και Audi RS e-tron GT.

Περισσότερα στο video που ακολουθεί


Πηγή video: The Wheel Network

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...