To SUV με τα μηδενικά τέλη κυκλοφορίας και κόστος κάτω από 18.000 ευρώ – Ποιο είναι;

Εξοπλισμένο με κινητήρα διπλού καυσίμου

  • -
  • -

Το πλεονέκτημα των μηδενικών τελών κυκλοφορίας, θα έλεγε κανείς πως παλαιότερα αποτελούσε στοιχείο αποκλειστικά μικρότερων κατασκευών, τόσο σε κινητήρα όσο και σε συνολικό μέγεθος. Αυτό πλέον δεν ισχύει, καθώς χάρη στις νέες τεχνολογίες, τα μικρά σύνολα έγιναν ισχυρότερα, αλλά ταυτόχρονα και πιο φιλικά προς το περιβάλλον, με αποτέλεσμα να μπορούν να τοποθετηθούν και σε μεγαλύτερες κατασκευές χωρίς όμως τον αντίκτυπο των αυξημένων ρύπων.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και το μοντέλο που έχουμε σήμερα, το οποίο χάρη στον 1.000άρη διπλού καυσίμου (βενζίνη και φυσικό αέριο), καταφέρνει να κρατά τις εκπομπές CO2 σε χαμηλά επίπεδα (102 g/km), παρά τον B-SUV «σωματότυπο», ενώ η απόδοση φτάνει τους 90 ίππους και 160 Nm ροπής. Συνδυάζοντας αυτά τα στοιχεία με την ανανεωμένη εμφάνιση που του πρόσφερε πρόσφατα ο κατασκευαστής, αλλά και το χαμηλό κόστος απόκτησης (17.990 ευρώ), η έκδοση 1.0 TGI Style του Seat Arona MY2021 φαίνεται άκρως δελεαστική.

Παρά την πρόσθετη δεξαμενή για το φυσικό αέριο, το compact μοντέλο προσφέρει άνεση στις μετακινήσεις σας και κυρίως, μέγιστη οικονομία.

Δείτε και την υπόλοιπη γκάμα εκδόσεων του ανανεωμένου Arona πατώντας εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΑ SEAT IBIZA & ARONA ΣΤΟ BILBAO

 
arona

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...