5 νέα SUV και Crossover που δοκιμάσαμε πρόσφατα

Η κατηγορία των SUV βρίσκεται σε συνεχή άνοδο και το τελευταίο διάστημα οδηγήσαμε μία σειρά από διαφορετικά μοντέλα της κατηγορίας. Ποιο σου κεντρίζει το ενδιαφέρον;

  • -
  • -

Μπορεί να βρισκόμαστε στην αρχή του καλοκαιρού, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως οι αυτοκινητοβιομηχανίες εργάζονται πυρετωδώς παρουσιάζοντας νέα μοντέλα και δημιουργίες με στόχο να κερδίσουν ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά του αυτοκινήτου. Με δεδομένο πως η κατηγορία με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παγκοσμίως είναι αυτή των crossover και των SUV, μοιάζει απολύτως φυσιολογικό πως οι περισσότερες εταιρείες εστιάζουν την προσοχή τους και επενδύουν σε μεγάλο βαθμό προσφέροντας κατασκευές του είδους.

Στη χώρα μας πρόσφατα έχουν εισαχθεί και προσφέρονται μία σειρά από νέα μοντέλα που αναμφίβολα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Εμείς, δοκιμάσαμε από πέντε αυτές, οι οποίες θα λέγαμε ότι καλύπτουν όλα τα γούστα και επιθυμίες. Με κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου ή ακόμα και αμιγώς ηλεκτρικό, ανεξαρτήτως μεγέθους, όσα αυτοκίνητα δοκιμάσαμε έχουν κοινό χαρακτηριστικό την φιλοσοφία ενός SUV. Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε τις πέντε δοκιμές των crossover που είχαμε στη διάθεση μας πρόσφατα και στο τέλος να ψηφίσετε αυτό που θα θέλατε να είχατε στην κατοχή σας.

AUDI Q2 35 TFSI S TRONIC



HONDA JAZZ CROSSTAR 1.5 e:HEV



JEEP COMPASS 1.3T 150PS



KIA SPORTAGE 1.6D AWD 48V HYBRID



VOLKSWAGEN ID.4



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...