Επικός Optimus Prime: τηλεχειριζόμενος μέσω του κινητού και με φωνητικό έλεγχο!

Σίγουρα θα τον θέλεις, αν και η τιμή του είναι κάπως… τσουχτερή

  • -
  • -

Δεν έχουμε να κάνουμε με ένα απλό παιχνίδι, ούτε καν με μια αναβαθμισμένη version του θρυλικού Optimus Prime – οι παλιότεροι σίγουρα θα τον θυμάστε, οι νεότεροι γκουγκλάρετε για περισσότερα… Εδώ έχουμε ένα προηγμένο ρομπότ της Robosen Robotics που περπατά, μιλά και μεταμορφώνεται μόνο του, ενώ το ελέγχεις είτε με προκαθορισμένες φωνητικές εντολές είτε τηλεχειριζόμενα από εφαρμογή στο κινητό σου!

Έχει ύψος σχεδόν μισό μέτρο (49 cm) και αποτελείται από 5.000+ εξαρτήματα, μεταξύ των οποίων 60 μικροτσίπ και 27 ηλεκτρικά μοτέρ!! Έχει τη δυνατότητα να περπατάει, να μιμείται τις πόζες του θρυλικού αρχηγού των Autobots και να μιλάει με την φωνή του Peter Cullen, ο οποίος ήταν ο πρώτος που χάρισε τη φωνή του στον Optimus Prime στις ταινίες Transformers.

Κι όμως, δεν πρόκειται για ένα και μοναδικό κομμάτι. Ο απίστευτος αυτός Optimus Prime πωλείται κανονικά, αν και σε κάπως… αλμυρή τιμή: στα 580 ευρώ στις ΗΠΑ, με την Hasbro Pulse να έχει ήδη ξεκινήσει να δέχεται παραγγελίες. Ωστόσο η διαθεσιμότητα των κομματιών δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή. Ψήνεστε;

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...