Nissan Leaf Stories: Ο ποδοσφαιριστής Eden Hazard, συμμετέχει στο κίνημα #ElectrifyTheWorld [Video]

Το αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης μοιράζεται την εμπειρία του από την ιδιοκτησία ενός Nissan Leaf

  • -
  • -

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Βελγίου και αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης, Eden Hazard, μοιράζεται την εμπειρία του από την ιδιοκτησία ενός ηλεκτρικού Nissan Leaf, για να εμπνεύσει περισσότερους οδηγούς να τον ακολουθήσουν στην μετάβαση της ηλεκτροκίνησης.

Ως πατέρας τεσσάρων παιδιών, ο Eden αναγνωρίζει ότι τα παιδιά του ήταν ένας τεράστιος παράγοντας για την απόφασή του να ενταχθεί στην επανάσταση του της εξηλεκτρισμένης μετακίνησης. Η επιλογή οδήγησης ενός Leaf, αποτέλεσε τον “σπινθήρα” της φιλοδοξίας του να εξασφαλίσει ένα καθαρότερο μέλλον για την οικογένειά του.

“Ως πατέρας, έχω καθήκον να δίνω το καλό παράδειγμα στα παιδιά μου. Υπάρχουν πολλές θετικές ενέργειες που μπορούμε να κάνουμε, όπως η επιλογή ενός ηλεκτρικού οχήματος, που θα έχει μόνο θετικό αντίκτυπο στον πλανήτη και στους ανθρώπους”, δήλωσε.

Δεδομένου ότι βιώνει από πρώτο χέρι τις θετικές επιπτώσεις της ηλεκτροκίνησης στο περιβάλλον, ο Eden θέλει να μοιραστεί την εμπειρία του με την ελπίδα να ενθαρρύνει περισσότερους οδηγούς να στραφούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Δείτε όσα είπε για την εμπειρία του με το Nissan Leaf αλλά και την γνώμη του για εξηλεκτρισμένη εποχή της αυτοκίνησης στο video που ακολουθεί.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...