Ταξίδι στο design των μελλοντικών Fiat (video)

Με το νέο Tipo Cross η Fiat μας παρουσιάζει μια σειρά νέων στοιχείων που θα χαρακτηρίζουν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας

  • -
  • -
Ταξίδι στο design των μελλοντικών Fiat (video)
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με παράδοση στο χώρο του design, οι Ιταλοί έχουν αναπτύξει τη δική τους σχολή και στο χώρο του αυτοκινήτου, παρουσιάζοντας διαχρονικά σειρά μοντέλων, τα οποία αποτέλεσαν σημείο αναφοράς στην αυτοκινητοβιομηχανία. Η Fiat έχει δημιουργήσει μια άμεσα αναγνωρίσιμη σχεδιαστική γλώσσα, όπου η λειτουργικότητα και οι έξυπνες λύσεις οδηγούν παράλληλα σε αρμονικά από αισθητικής άποψης αποτελέσματα. Τα Panda, Punto και Tipo αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτής της επιτυχημένης φιλοσοφίας.

Το νέο Tipo Cross παραμένοντας πιστό στην παράδοση της μάρκας, προσφέρει όλη την πρακτικότητα και ευχρηστία που θα περίμενε κανείς από ένα μοντέλο της κατηγορίας C-Crossover/SUV, εκφράζοντας το σχεδιαστικό πνεύμα της Fiat, αλλά και παράλληλα ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας.Για πρώτη φορά, στο Tipo Cross, η Fiat παρουσιάζει τη νέα μάσκα που ενσωματώνει το επίσης νέο και πιο αφαιρετικό λογότυπο της μάρκας. Την ίδια στιγμή με τη φωτεινή υπογραφή πλέον να αποτελεί το ίδιο σημαντική με τα υπόλοιπα στιλιστικά στοιχεία ενός αυτοκινήτου, το Tipo Cross χάρη στη τεχνολογία full-led διαθέτει ένα απόλυτα αναγνωρίσιμο προφιλ, κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και την νύχτας, χαρακτηρίζοντας τη νέα εικόνα της Fiat.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ FIAT TIPO CROSSΟ σχεδιασμός των φωτιστικών σωμάτων σε συνδυασμό με τη νέα μάσκα, αλλά και τα προστατευτικά στοιχεία στους προφυλακτήρες και τα μαρσπιέ, αποτελούν την επιλογή των σχεδιαστών για να τονίσουν το πλάτος, αλλά και το δυναμικό χαρακτήρα του μοντέλου. Αυτά τα στοιχεία αποτελούν και ξεκάθαρο δείγμα της πεποίθησης των σχεδιαστών της Fiat ότι οι καθαρές γραμμές και η απουσία «φλύαρων» στοιχείων καθορίζουν ένα αρμονικό και διαχρονικό σύνολο με το προφίλ του αυτοκινήτου να ορίζεται νοητά από μόλις τρεις γραμμές.Η νέα σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας, εκτός από τις φόρμες των επιφανειών, θα εκφράζεται πλέον και με την εφαρμογή νέων χρωμάτων και υλικών, όπως το αποκλειστικά για το Tipo Cross χρώμα Paprika Orange, αλλά και τις λεπτομέρειες με βάση το καινοτόμο υλικό “ICE MATTE”, το οποίο αποτελεί μια νέα, σύγχρονη και εξαιρετικά κομψή εναλλακτική στις νικελ επιφάνειες. Με το συγκεκριμένο υλικό το οποίο δεν απαιτεί βαφή, οι σχεδιαστές συνδυάζουν δύο συχνά αντικρουόμενες έννοιες, εκείνες της φινέτσας και του δυναμισμού, με ένα μοντέρνο και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.  

Το νέο Fiat Tipo Cross είναι ήδη διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά με τιμές από 17.100 ευρώ, 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...