Mobility Awards 2021: Δες ποιοι βραβεύτηκαν

Νικητές στην εποχή της πανδημίας

  • -
  • -

Σε μια χρονιά που η πανδημία διατάραξε τις ισορροπίες σχεδόν σε όλες τις αγορές, κάποιες εταιρείες βλέποντας τη μετά-covid επιχειρηματική τους συνέχεια προσαρμόστηκαν γρήγορα και ευέλικτα στις απαιτήσεις της νέας εποχής. Μετέτρεψαν τις δυσκολίες σε προκλήσεις, χειρίστηκαν και χειρίζονται σωστά την έκτακτη κατάσταση, προβλέποντας τις ευκαιρίες που ενδέχεται να παρουσιαστούν μετά το ορατό (πλέον) τέλος της πανδημίας.

Στον κλάδο της κινητικότητας πολλές εταιρείες αποφάσισαν να συμμετέχουν τη δεύτερη χρονιά της διαγωνιστικής διαδικασίας των Mobility Awards που διοργανώνει η Boussias και αρκετοί από αυτούς είναι σήμερα οι νικητές. Φυσικά το GOCAR ήταν για ακόμη μία φορά εκεί για να δώσει το "παρών" ως χορηγός επικοινωνίας, αλλά και στην κριτική επιτροπή με τον Γιάννη Λημναίο.
Στη φετινή διοργάνωση για την αυτοκίνηση, αναδείχθηκαν οι καινοτόμες πρακτικές, τεχνολογίες και εφαρμογές επιχειρήσεων του κλάδου (leasing, rental, fleet management, innovation κ.λπ.). Ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Γιώργος Γιαννής, Διευθυντής του Τομέα Μεταφορών και Συγκοινωνιακής Υποδομής της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στέλνει συγχαρητήριο μήνυμα στους νικητές, ενθαρρύνοντάς τους να συνεχίσουν με την ίδια ορμή και δημιουργικότητα τη δουλειά τους, τονίζοντας πως: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη φετινή συμμετοχή πολλών και εξαιρετικών πρακτικών του κλάδου. Το μέλλον είναι εδώ, υποσχόμενο ελευθερία στη μετακίνηση με εξατομικευμένο, βιώσιμο και ασφαλή τρόπο».

Βραβεία και Διακρίσεις

Στην κατηγορία Leasing, Gold βραβείο απέσπασε η AVIS στις ενότητες Green Initiative και Risk Management. Στην ίδια κατηγορία στην ενότητα Cost Reduction το Gold κέρδισε η Arval Hellas.

Στην κατηγορία Rental, Gold βραβείο απέσπασε η SIXT σε τρεις ενότητες: Customer Service, Green Initiative και Accident Management.

Στην κατηγορία Innovation & Convenience, Gold διάκριση απέσπασαν οι: Cityzen Parking & Services στην ενότητα Smart Parking και CARGE στην ενότητα EV Charging.

Στην κατηγορία Innovative Road Infrastructure την κορυφαία Platinum διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός με την υψηλότερη βαθμολογία στην ενότητα. Gold διάκριση απέσπασαν οι: Νέα Οδός-Ιονία Οδός στην ενότητα Motorways Customer Service και στην ενότητα Motorway Safety οι Νέα Οδός και η Ολυμπία Οδός. Στις ενότητες Motorway Management Systems και Motorway Environmental Management το Gold κέρδισε η Ολυμπία Οδός.

Τρία κορυφαία βραβεία

Οι τρεις κορυφαίες διακρίσεις που απονεμήθηκαν στις επιχειρήσεις με την υψηλότερη συνολική βαθμολογία από όλα τα βραβεία που κέρδισαν στις διαφορετικές ενότητες είναι: Leasing Company of the Year αναδείχθηκε η AVIS, Rental Company of the Year αναδείχθηκε η SIXT Rent a Car και Motorway of the Year αναδείχθηκε η Ολυμπία Οδός.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...