Ο ηθοποιός Cristoph Waltz δοκιμάζει την ηλεκτρική BMW iX

Φαίνεται ότι η συνεργασία του βραβευμένου ηθοποιού και της BMW μόλις ξεκίνησε

  • -
  • -

Ο κάτοχος δύο oscar για τις ταινίες "Inglorious Bastards" (Άδωξοι Μπάρσταρδη - 2009) και "Django Unchained" (Django, ο Τιμωρός - 2012), o Αυστριακός ηθοποιός Christoph Waltz ξεκινά μια νέα συνεργασία με το BMW Group, στο πλαίσιο της οποίας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει την νέα BMW iX, μαζί με τον πρόεδρο της BMW, Oliver Zipse.

waltz2


Ο ηθοποιός αναλαμβάνει ρόλο Συν-Δημιουργού στην BMW και έχει σημαίνοντα ρόλο στην παγκόσμια πρεμιέρα της σχεδίασης του νέου ηλεκτρικού crossover ix. «Οι συζητήσεις που είχαμε με τον Christoph Waltz στη φάση της προετοιμασίας του #NEXTGen 2020 σχετικά με τις μελλοντικές τεχνολογίες, την κοινωνική αλλαγή και τη μελλοντική σημασία της οδηγικής απόλαυσης μας γέμισαν ενθουσιασμό. Ο ίδιος, μας άνοιξε νέους ορίζοντες με την εξωστρέφεια, το ρεαλισμό, ακόμα και με την ανυπομονησία του, σε ένα βαθμό. Χαίρομαι που απέκτησα έναν Συν-Δημιουργό στο πρόσωπο του Christoph Waltz, ο οποίος θα αποτελεί μία συνεχή πρόκληση για εμάς με τις σκέψεις και τις ιδέες του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Oliver Zipse.
Ο Christoph Waltz είναι ένας από τους ανθρώπους που του αρέσει η ποιότητα, η τεχνολογική ακρίβεια και η μεγάλη προσοχή που θα δοθεί στις λεπτομέρειες. Θέλει το υλικό που είναι κατασκέυασμενο το όχημα να είναι υψηλής ποιότητας που θα έχει ως συνέπεια να κατασκευαστούν αυτοκίνητα που αντέχουν στο χρόνο. Από την άλλη πλευρά είναι υποστηρικτής της νέας τεχνολογίας διότι νοιάζεται για το περιβάλλον και πιστεύει ότι τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα είναι το μέλλον και για αυτό το λόγο στηρίζει αυτήν την προσπάθεια.
«Χαίρομαι για κάθε νέο τεχνολογικό ερέθισμα που προέρχεται όχι από την Silicon Valley, αλλά από την Ευρώπη, και θα ήθελα να μάθω περισσότερα», είπε ο Christoph Waltz

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...