First Edition εκδόσεις για τις BMW X5 M Competition και X6 M Competition

Κάλιο αργά παρά ποτέ φαίνεται ότι λένε στην BMW

  • -
  • -

Ένας χρόνος έχει περάσει από όταν παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά οι νέες BMW X5 M και X6 M, αλλά απ’ ότι φαίνεται δεν είναι αργά για μία έκδοση “First Edition”. Γι’ αυτό, αυτοκινητοβιομηχανία από την Βαυαρία μόλις παρουσίασε τις νέες αυτές εκδόσεις για τα πανίσχυρα SUV της, με σχεδιαστικές αλλαγές στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και περιορισμένο αριθμό κομματιών που φτάνει μόλις τις 250 μονάδες για το κάθε μοντέλο.

Νέες χρωματικές επιλογές για το αμάξωμα, καθώς και οι 21 ιντσών τροχοί μπροστά και οι 22 ιντσών πίσω σε μαύρη απόχρωση, είναι μέρη των προνομίων που προσφέρουν οι First Edition εκδόσεις. Επίσης, στο εξωτερικό του αυτοκινήτου βρίσκουμε και νέες μαύρες λεπτομέρειες, ντυμένες με πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακώνημα.

Τα καλούδια των νέων αυτών εκδόσεων, συνεχίζουν και στην καμπίνα των δύο εντυπωσιακών SUV, τα οποία εφοδιάζονται με τα κορυφαία υλικά που μπορεί να βρει κανείς στους καταλόγους της εταιρίας. Εκτεταμένη χρήση Alcantara, αλλά και δέρματος είναι τα δύο highlights, ενώ φυσικά την παράσταση κλέβει η πλάκα με τον αριθμό του οχήματος από αυτήν την περιορισμένης παραγωγής σειρά, “First Edition 1/250”.

Μηχανικά, τα δύο μοντέλα παραμένουν ακριβώς ίδια με τις ήδη εξωφρενικά γρήγορες Competition εκδόσεις, αλλά είναι πολύ πιθανό να μην συμβεί και το ίδιο με την τιμή, η οποία πιθανότατα να είναι υπερβολικά «τσουχτερή».

interior

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...