Η Mazda δωρίζει 50 MX-5 στους ήρωες του κορονοϊού

Ως αναγνώριση των θυσιών τους, η ιαπωνική εταιρεία δωρίζει 50 επετειακά MX-5 σε ισάριθμους μπροστάρηδες στη μάχη κατά του COVID-19

  • -
  • -

Η χρονιά που διανύουμε είναι μια από τις δυσκολότερες του πλανήτη μας, αφού η πανδημία του κορονοϊού επηρέασε όλους με άσχημο τρόπο. Το νέο πρόγραμμα Mazda Heroes έχει ως στόχο να δώσει πίσω σε αυτούς τους εξαιρετικούς ανθρώπους που κατέβαλαν προσπάθειες για να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο.

Για να δείξει την ευγνωμοσύνη της η εταιρεία θα επιλέξει 50 αξιόλογα άτομα ανάμεσα στα πολλά, για να τους δωρίσει ένα MX-5 100th Anniversary Special Edition, σε αυτούς του ήρωες της Αμερικής.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Mazda Αμερικής, αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι απαραίτητο να εργάζονται σε τομείς υγείας. Όπως επισημαίνουν, ακόμα και ένας δάσκαλος που κατέβαλε ιδιαίτερη προσπάθεια για να συνεχίσει να διδάσκει τα παιδιά απομακρυσμένα ή κάποιος άλλος που φρόντιζε για την παράδοση υλικών μέσα στην πανδημία, είναι υποψήφιος για το βραβείο.

Όσον αφορά το MX-5 100th Anniversary Special Edition, όπως μαρτυρά και το όνομά του είναι μια επετειακή έκδοση για τα 100 χρόνια της Mazda. Η ειδική αυτή έκδοση είναι βαμμένη σε λευκό χρώμα, Snowflake White Pearl Mica, το ονομάζει η εταιρεία, ενώ έχει κόκκινη υφασμάτινη οροφή, ενώ η μεταλλική του RF είναι μαύρη.

Επιπλέον, τα καπάκια των τροχών αλουμινίου είναι κόκκινα και έχουν επάνω το επετειακό logo. Στο εσωτερικό βρίσκουμε κόκκινο δέρμα στα καθίσματα και στις μοκέτες. Ένα ακόμα logo υπάρχει στα προσκέφαλα των καθισμάτων, αλλά και στο κλειδί.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...