Το φθηνότερο Tesla στην ελληνική αγορά

Δείτε την τιμή του μέσω της κρατικής επιδότησης στο πλαίσιο του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά”

  • -
  • -

Η ηλεκτροκίνηση πραγματοποιεί δυναμικό “μπάσιμο” στη χώρα μας, ενώ εδώ και μερικές εβδομάδες συνακολουθείται από την έλευση της εταιρείας-πρωτοπόρου στα αυτοκίνητα σχετικής τεχνολογίας, Tesla.

Τα εγκαίνια του πρώτου σημείου πώλησης των μοντέλων της αμερικανικής μάρκας στην Ελλάδα έλαβαν χώρα στις 4 Σεπτεμβρίου στο Golden Hall. Το GOCAR έδωσε το «παρών» στον χώρο του εμπορικού και συστήθηκε με το Model 3.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΗΣ TESLA ΣΤΟ GOLDEN HALL ΕΔΩ

Πρόκειται για το φθηνότερο αυτοκίνητο της Tesla με την τιμή εκκίνησης να αντιστοιχεί σε 45.990 ευρώ, για την έκδοση Standard Range Plus. Ποια είναι η έκπτωση, ωστόσο, από την οποία θα επωφεληθούν οι ενδιαφερόμενοι μέσω του προγράμματος κρατικής επιδότησης “Κινούμαι Ηλεκτρικά”;

Δείτε παρακάτω

Κανονική τιμή: 45.990 ευρώ

Επιδοτούμενο ποσό: 5.563.35 ευρώ

Τελική τιμή με επιδότηση: 40.427 ευρώ

 Με απόσυρση: 39.427 ευρώ

Υπενθυμίζεται πως το Tesla Model, και στις 3 εκδόσεις του, Standard Range Plus, Long Range AWD και Performance AWD, είναι το μοναδικό μοντέλο της Tesla που επιδοτείται, καθώς τόσο το Model S όσο και το Model X φέρουν Λιανική Τιμή Προ Φόρων (ΛΤΠΦ) κατά πολύ μεγαλύτερη από το ανώτατο όριο των 50.000 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα https://kinoumeilektrika.gov.gr/ βρίσκεται στον “αέρα” δίνοντας την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν την αίτηση επιδότησης αγοράς ή μίσθωσης ενός ηλεκτρικού οχήματος, όπως και να διαλευκάνουν τις όποιες απορίες τους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...