Tesla: Αυτό είναι το πρώτο σημείο πώλησης στην Αθήνα - Το GOCAR βρέθηκε εκεί (Φωτογραφίες & Βίντεο)

Δείτε ποια είναι η γνώμη των Ελλήνων για την Tesla, αλλά και συνολικά για τα ηλεκτρικά, έτσι όπως μας την μετέφεραν οι επισκέπτες του περιπτέρου

  • -
  • -

Από την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου το Golden Hall χτυπάει σε ρυθμούς… ηλεκτρικούς, καθώς εκεί εδρεύει το πρώτο σημείο πώλησης της Tesla στην Ελλάδα. Το οποίο είναι περισσότερο ένα σταντ παρά μια μικρή έκθεση, όπως ίσως θα περιμέναμε.

Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου έχουν την ευκαιρία να συστηθούν με το Tesla Model 3, το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο, ενώ ένα ίδιο μοντέλο δεσπόζει και στον προαύλιο χώρo, στην είσοδο.

Τα υπόλοιπα δύο μοντέλα που διατίθενται στη χώρα μας, Model S και Model Χ, θα φτάσουν στο Golden Hall σε μεταγενέστερο στάδιο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του GOCAR, εντός της επόμενης εβδομάδας θα είναι διαθέσιμα για test drive.

Ο ξεχωριστός σχεδιασμός του μεσαίου αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου της αμερικανικής μάρκας τραβά τα βλέμματα του κοινού, το οποίο μπορεί να ενημερωθεί από το αρμόδιο προσωπικό της Tesla (advisors).

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ TESLA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ


Κλειστά χαρτιά από την Tesla

Οι άνθρωποι της Tesla διαλεύκαναν κάθε είδους απορία στους παρευρισκόμενους, με τις ερωτήσεις να αφθονούν, λόγω της μόλις πρόσφατης εισόδου της μάρκας στη χώρα μας. Πολλώ δε μάλλον όταν η είσοδος της ηλεκτροκίνησης βρίσκεται επίσης σε πρώιμο στάδιο. Ερωτήσεις όπως, τι σημαίνει να κινείται ένα αυτοκίνητο με ηλεκτρική ενέργεια, πώς φορτίζει, ποια είναι η αυτονομία, πόσο κοστίζει η κιλοβατώρα;

Τα ανωτέρω είναι μόνο λίγα από τα ερωτήματα που τέθηκαν από το κοινό. Απορίες, φυσικά, είχαμε κι εμείς, σχετικά με την πολιτική και τα μελλοντικά πλάνα της μάρκας στη χώρα μας, ωστόσο η Tesla κρατά κλειστά τα χαρτιά της, μιας και όπως μας εξήγησαν, η πολιτική ενημέρωσης του Τύπου είναι ιδιαίτερα αυστηρή.

Παρ’ όλα αυτά, μπορέσαμε να εξασφαλίσουμε κάποιες φωτογραφίες του Tesla Model 3, και την πληροφορία πως σύντομα θα ξεκινήσουν τα test drives πελατών.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ Ή ΜΙΣΘΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ



Τι πιστεύουν οι οδηγοί για τα αυτοκίνητα της Tesla και για την ηλεκτροκίνηση εν γένει;

Σε συζήτηση που είχαμε με επισκέπτες του εμπορικού κέντρου στο χώρο της Tesla, εμφανίστηκαν εντυπωσιασμένοι από τη σχεδίαση του ηλεκτρικού μοντέλου χαρακτηρίζοντάς το "πρωτοποριακό". Παράλληλα, στάθηκαν στο μηδενικό περιβαλλοντικό του αποτύπωμα, με πολλούς να προτείνουν στους συμπολίτες μας να στραφούν στην ηλεκτροκίνηση.

«Οι Έλληνες ίσως δυσκολευτούν να το αποδεχτούν σαν κάτι καινούριο, αλλά αυτό είναι το μέλλον και αυτό θα επικρατήσει», επισήμαναν χαρακτηριστικά.

"Θα πάρεις ένα ηλεκτρικό επειδή είναι το ίδιο το μέλλον"
Όσον αφορά τις τιμές των Tesla την έκριναν μεν «τσιμπημένες», οι περισσότεροι όμως θεωρούν ότι ανταποκρίνονται στις τεχνολογίες που προσφέρουν.

Μερίδα πολιτών, παράλληλα, έδειξε ενημερωμένη και για το πρόγραμμα κρατικής επιδότησης «Κινούμαι Ηλεκτρικά», επισημαίνοντας πως θα προσφέρει χείρα βοηθείας σε όσους θέλουν να στραφούν στην ηλεκτροκίνηση.

Χαρακτηριστικό είναι αυτό που μας είπε ένας από τους επισκέπτες: «Θα το πάρεις (σ.σ ένα ηλεκτρικό) για αυτό που είναι. Είναι η μετάβαση στο μέλλον, είναι το ίδιο το μέλλον».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...