Ο Hamilton εξομολογείται οδηγώντας την ριζοσπαστική Mercedes-Benz Vision EQS (video)

Το εντυπωσιακό αμιγώς ηλεκτρικό Vision EQS αφέθηκε στα χέρια του σπουδαίου Βρετανού 'πιλότου'

  • -
  • -

«Οι δάσκαλοι μου λέγανε πως θα γίνω ένα τίποτα». Αυτή η φράση είναι ενδεικτική της αμφισβήτησης και των σκοπέλων που κλήθηκε να υπερκεράσει ο Lewis Hamilton προτού εξελιχθεί σ’ έναν εκ των κορυφαίων οδηγών της Formula 1.

Πώς έφτασε, όμως, στο αγωνιστικό ζενίθ του; Σε ένα εντυπωσιακό βίντεο που δημιούργησε η Mercedes-Benz, o 35χρονος Βρετανός “πιλότος” κάθισε πίσω από το τιμόνι του πρωτότυπου, φουτουριστικού αμιγώς ηλεκτρικού Vision EQS, και προχώρησε σε μια αναδρομή στο παρελθόν.

Όπως αναφέρει ο Hamilton, από τα τρυφερά παιδικά του χρόνια, η αμφισβήτηση ήταν αδιάκοπη, κατάφερε, ωστόσο, να βγει αλώβητος, αλλά και δυνατότερος. Πλέον, δηλώνει απόλυτα συνειδητοποιημένος και εκφράζει τις οικολογικές του ανησυχίες.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ  MERCEDES-BENZ  VISION EQS 

«Άργησα να συνειδητοποιήσω κάποια πράγματα, αλλά γρήγορα έφτασα στη φάση της επαγρύπνησης, έγινα vegan και υιοθέτησα έναν πιο οικολογικό τρόπο ζωής. Οτιδήποτε αγγίζω ευθυγραμμίζεται με τη βιωσιμότητα», είναι τα λόγια του «πιλότου» στο βίντεο που δημοσίευσε η Mercedes-Benz.

Hamilton και Mercedes-Benz προβάλλουν ως δύο τεμνόμενες ευθείες, μιας και μοιράζονται τις ίδιες περιβαλλοντικές ευαισθησίες και έχουν το ίδιο όραμα: Έναν «πράσινο» πλανήτη.

Η γερμανική μάρκα, μάλιστα, έχει πραγματοποιήσει μεγάλα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση εξηλεκτρίζοντας μια πληθώρα μοντέλων της. Κορύφωση θα συνιστά το λανσάρισμα της Vision EQS, η οποία πέρα από τη φιλικότητα προς το περιβάλλον, εντυπωσιάζει για το μοναδικό της design.

Απολαύστε το μοντέλο, αλλά και την εξομολόγηση του Hamilton στο βίντεο που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...