Δείτε πώς πλένονται τα μεγαλύτερα οχήματα στον κόσμο (video)

Αλήθεια, είχατε αναρωτηθεί ποτέ πώς γίνεται;

  • -
  • -

Έχετε σκεφτεί ποτέ πώς πλένονται τα μεγάλα μεταφορικά μέσα, όπως επί παραδείγματι τα αεροπλάνα; Το κανάλι στο Youtube Freeze Lists, ανέβασε ένα βίντεο όπου παρουσιάζεται μια ποικιλία προηγμένων μεθόδων καθαρισμού.

Πρόκειται για εγκαταστάσεις «γιγαντιαίων» διαστάσεων όπου αυτοματοποιημένες διαδικασίες, όπως αυτή της εταιρείας MSG Productions, αποφορτίζουν το προσωπικό από ιδιαίτερα μεγάλο κόπο και μειώνουν δραστικά τον απαιτούμενο χρόνο. Εν ολίγοις, η διαδικασία καθαρισμού είναι παρόμοια με αυτές των… πλυντηρίων αυτοκινήτων, σε μεγαλύτερη, βέβαια, κλίμακα και ενδείκνυται για μεγάλων διαστάσεων φορτηγά, αεροπλάνα και... ερπυστριοφόρα. 

Επιπροσθέτως, σε εξονοχυστικό έλεγχο πρέπει να υποβάλλονται και τα φορτηγά πλοία, και δη οι έλικες. Αυτό διότι, ο ενδελεχής καθαρισμός των τελευταίων συμβάλλει στη μείωση της αντίστασης του νερού και κατά συνέπεια βελτιώνει τις επιδόσεις του πλοίου. Το βάρος αναλαμβάνουν δύτες οι οποίοι μέσω της χρήσης ειδικού εξοπλισμού απομακρύνουν τις ακαθαρσίες, καθιστώντας τις επιφάνειες ξανά λείες.

 Στο παρακάτω βίντεο καταδεικνύονται εντυπωσιακές μέθοδοι καθαρισμού, για μερικά από τα μεγαλύτερα οχήματα που υπάρχουν στον κόσμο.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...