Torsus Terrastorm: Επιβατικό van 4x4 που φθάνει παντού

Βασίζεται στο αμάξωμα του Volkswagen Crafter όμως οι ομοιότητες μάλλον σταματούν κάπου εδώ

  • -
  • -

Η Torsus, εταιρεία με έδρα στην Τσεχία που ειδικεύεται στην παραγωγή επιβατικών και επαγγελματικών van βαρέως τύπου, παρουσιάζει το νέο της όχημα. Μετά λοιπόν το Praetorian, ένα λεωφορείο μεταφοράς προσωπικού από και προς δύσκολα σημεία (όπως εργοτάξια ορυχείων), δημιούργησε το Terrastorm.

Πρόκειται για ένα επιβατικό van μήκους 6 μέτρων, με δυνατότητα διαμόρφωσης του εσωτερικού σε έως 20θέσια διάταξη. Βασίζεται στο Volkswagen Crafter/MAN TGE και εφοδιάζεται με 2.0 πετρελαιοκινητήρα Euro 6d, απόδοσης 140 και 176 ίππων (με 6άρι μηχανικό ή αυτόματο 8 σχέσεων).

Το τετρακίνητο μίνι λεωφορείο φέρει ανάρτηση για off road, πίσω μπλοκέ διαφορικό ενώ η  απόσταση από το έδαφος ανέρχεται σε 29 cm. Είναι ήδη διαθέσιμο προς παραγγελία, σε τιμές από 57.461 ευρώ, με τις πρώτες παραδόσεις να ακολουθούν τους επόμενους μήνες. Η παραγωγή του γίνεται στο εργοστάσιο της Torsus στην Σλοβακία και απευθύνεται σε σώματα ασφαλείας που θέλουν να μεταφέρουν το προσωπικό τους παντού, αλλά και σε εταιρείες που διοργανώνουν δραστηριότητες στην ύπαιθρο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...