Πότε θα έρθει στην Ελλάδα το ηλεκτρικό SUV Peugeot e-2008;

Ήδη διαθέσιμο στη χώρα μας είναι το ηλεκτρικό e-208 με τιμές από 29.900 ευρώ

  • -
  • -

Η κρατική επιδότηση ηλεκτρικών αυτοκινήτων με ποσά έως 5.500 ευρώ, επιταχύνει τις διαδικασίες εισαγωγής στη χώρα μας και άλλων «πράσινων» μοντέλων. Η Peugeot διαθέτει ήδη στη γκάμα της το 100% ηλεκτρικό e-208, με μοτέρ 136 ίππων και αυτονομία που μπορεί να φθάσει τα 300 km.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ PEUGEOT e-208

Τα πλάνα της εισαγωγικής εταιρείας περιλαμβάνουν τον εμπλουτισμό της γκάμας και με άλλα εξηλεκτρισμένα μοντέλα: το αμιγώς ηλεκτρικό SUV e-2008 και το plug-in υβριδικό 508. Η Διευθύντρια Πωλήσεων Ηλεκτρικών της Peugeot Ελλάς, Μαρία Μαντωνανάκη, μίλησε στο GOCAR τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν από τον Πρωθυπουργό και τους αρμόδιους Υπουργούς, όσο και για το πότε θα δούμε στους ελληνικούς δρόμους τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα της γαλλικής μάρκας.

GOCAR: Η επιδότηση αγοράς των ηλεκτρικών αυτοκινήτων με έως 5.500€, πόσο ελκυστικά καθιστά τα ηλεκτρικά μοντέλα της Peugeot στο ελληνικό κοινό, αρχής γενομένης από το e-208;

Μαρία Μαντωνανάκη: Αναμφισβήτητα η επιδότηση αγοράς ηλεκτρικού μοντέλου που ανακοινώθηκε θα διευκολύνει αρκετά και θα κάνει ακόμη πιο προσιτή την επιλογή του νέου e-208, από τους περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένους πελάτες και όχι μόνο .

GOCAR: Μπορείτε να σκιαγραφήσετε τον εν δυνάμει αγοραστή ενός ηλεκτρικού Peugeot; 

Μαρία Μαντωνανάκη: Είναι μοντέρνος, ανώτερου κοινωνικo-οικονομικού επιπέδου. Ο συγκεκριμένος αγοραστής είναι πολύ καλά ενημερωμένος, με οικολογικές ευαισθησίες, απολαμβάνει την οδήγηση, την τεχνολογία και τις καινοτομίες που προσφέρουν τα τεχνολογικά προηγμένα αυτοκίνητα της Peugeot. Είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν κάνουν συμβιβασμούς στην ποιότητα, αλλά και στην πρακτικότητα, καθ’ ότι τα ηλεκτρικά οχήματα της Peugeot κατά τ’ άλλα δεν διαφέρουν σε τίποτα από τις πολύ πετυχημένες εκδόσεις με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

GOCAR: Ποια ηλεκτρικά και plug-in μοντέλα θα λανσάρετε μέσα στους επόμενους μήνες αλλά και το 2021;

Μαρία Μαντωνανάκη: Η Peugeot θα λανσάρει τον Ιούλιο το αμιγώς ηλεκτρικό SUV e-2008 και προς τα τέλη της χρονιάς το υβριδικό 508. Το 2021 θα ακολουθήσουν λανσαρίσματα όλης της γκάμας των αμιγώς ηλεκτρικών ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...