Οι καλές ειδήσεις της ημέρας

Νέα που μας χαρίζουν ελπίδα και κίνητρο να ασχοληθούμε και κάτι πιο ευχάριστο από τον κορονοϊό. Τα συγκεντρώσαμε εδώ

  • -
  • -

Κάθε μέρα στο GOCAR γράφουμε άρθρα που αφορούν τις συνέπειες του κορονοϊού και της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Υπάρχουν όμως και θετικές ειδήσεις, όπως το ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας βλέπει «ενθαρρυντικές ενδείξεις» επιβράδυνσης της εξάπλωσης της νόσου Covid-19 στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Αλλά και το γεγονός πως η εταιρεία Bosch ετοιμάζει ένα ψηφιακό διαγνωστικό τεστ για τον κορονοϊό που θα παρουσιάζει τα αποτελέσματα σε δυόμιση ώρες, αντί σε μια με δύο ημέρες και το οποίο εκτιμάται ότι θα είναι διαθέσιμο τον Απρίλιο. Στην Ελλάδα, σαράντα δύο ασθενείς που είχαν βρεθεί θετικοί στη νόσο έχουν λάβει εξιτήριο μέχρι στιγμής, ενώ όπως επισήμανε και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, η ελληνική κοινωνία στο μεγαλύτερο μέρος της επιδεικνύει αξιέπαινη ωριμότητα και ψυχραιμία σε μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή.

Φυσικά υπάρχουν και θετικές ειδήσεις από το χώρο της Αυτοκίνησης – και όχι μόνο... Πατήστε στα links για περισσότερα:

Δόθηκε παράταση στην ισχύ των αδειών κυκλοφορίας των μοτοποδηλάτων έως 50 κυβικά.

Το ολοκαίνουριο Volkswagen Golf παραδίδει ψηφιακά σεμινάρια, παραμένει παραδοσιακά αναγνωρίσιμο και δηλώνει mild hybrid. Αυτά και άλλα πολλά, ευπειθώς αναφέρει ο Γιάννης Τσιγκρής στην αναλυτική δοκιμή.

Η αστυνομία της Ανδόρρας δεν χάνει το ηθικό της (VIDEO).

Ελληνική εταιρία κατασκεύασε μάσκα προστασίας για ΜΕΘ με 3D εκτυπωτή.

Πλέον μπορούμε να εκδώσουμε ηλεκτρονικά τη βεβαίωση μη οφειλής τελών κυκλοφορίας.

#μένουμε_σπίτι και παρακολουθούμε κλασικές Car Movies. Για σήμερα, προτείνουμε το Ronin, μια ταινία με δράση, ένταση και κορυφαίες στιγμές καταδίωξης!

Και μην ξεχνάτε: μπορείτε να διαβάστε όλα τα νέα της ημέρας, στην ενότητα car news.

#μένουμε_ σπίτι
#φρενάρουμε_τον_ιό

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...