#μένουμε_σπίτι: Car Movies - Ronin

Δράση, ένταση και μία σειρά από εντυπωσιακά αυτοκίνητα, σε μία ταινία με κορυφαίες στιγμές καταδίωξης!

  • -
  • -


Διανομή

1998

Σκηνοθεσία
John Frankenheimer

Πρωταγωνιστές
Robert De Niro, Jean Reno, Natasha McElhone, Stellan Skarsgard, Sean Bean

Διάρκεια
121 λεπτά

Υπόθεση
Ronin (1998): Στην ιαπωνική γλώσσα «Ronin» αποκαλούνται οι Σαμουράι που δεν έχουν αφέντη. Στην περίπτωση μας, οι «Ronin» είναι επαγγελματίες μισθοφόροι και παροπλισμένοι πράκτορες. Προσλαμβάνονται για να κλέψουν μία βαλίτσα με άγνωστο περιεχόμενο πριν πωληθεί σε Ρώσους. Όμως, όταν η αποστολή στέφεται με επιτυχία, όλοι διαπιστώνουν ότι η κατάσταση είναι ακόμα πιο περίπλοκη και όπως αποδεικνύεται θέλουν να πάρουν τη βαλίτσα στα χέρια τους, ενώ είναι διατεθειμένοι να σκοτώσουν για αυτή.

Η ιστορία
Η περιπέτεια στο αποκορύφωμα της! Με ένα εντυπωσιακό καστ να αποτελεί την ομάδα των μισθοφόρων, το Ronin προσφέρει ισχυρές δόσεις έντασης, εντυπωσιακών σκηνικών και καταδιώξεων. Τα γυρίσματα και οι σκηνές στους δρόμους της Νότιας Γαλλίας έχουν μείνει στην ιστορία, με εντυπωσιακά μοντέλα όπως Audi S8, BMW σειράς 5, Mercedes S-Class και Peugeot 406 να αναλώνονται σε ανελέητο κυνηγητό.

Όλα ξεκινάνε όταν η Diedre (Natasha McElhone) προσλαμβάνει πέντε μισθοφόρους να κλέψουν μία βαλίτσα με άγνωστο περιεχόμενο, η οποία και πρόκειται να πωληθεί σε Ρώσους. Όλοι τους είναι πρώην πράκτορες, που πλέον εργάζονται αποκλειστικά για λογαριασμό τους. Η αποστολή μπορεί να στέφεται με επιτυχία, αλλά ένα μέλος της ομάδας έχει διαφορετική άποψη όταν αποφασίζει να κρατήσει τη βαλίτσα και το περιεχόμενο της για λογαριασμό του. Και μάλιστα τη στιγμή που μία σειρά από οργανώσεις σε όλο τον κόσμο είναι διατεθειμένες να σκοτώσουν για να την πάρουν στα χέρια τους.

Τι λέει το GOCAR
Ταινία για τους λάτρεις της δράσης, αλλά και των αυτοκινήτων. Οι καταδιώξεις στα στενά και στους ορεινούς δρόμους της Νότιας Γαλλίας έχουν μείνει στην ιστορία, σε ένα στόρι με καταιγιστική δράση ικανό να σε κρατήσει στην οθόνη μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Δείτε το trailer
https://www.youtube.com/watch?v=-TqaVEIUw4U

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...