Υπόθεση Περιβάλλον

Σύνδεσμος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Λακωνίας

  • -
  • -

Ο Σύνδεσμος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Νομού Λακωνίας, συμμετέχοντας στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος του ΟΗΕ που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου, οργανώνει κύκλο δράσεων και εκδηλώσεων που στόχο έχουν να κρατήσουν ζεστό το ενδιαφέρον του κοινού για την “υπόθεση Περιβάλλον”.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, το τριήμερο 3,4 και 5 Ιουνίου θα υπάρξει στο χώρο της κεντρικής πλατείας Σπάρτης ένας διαμορφωμένος χώρος, στον οποίο θα εκτεθεί υλικό που έχει να κάνει με το Περιβάλλον. Το βράδυ της 4ης Ιουνίου στις 9:30 θα παρουσιαστεί στον ανοιχτό χώρο της πλατείας το ντοκιμαντέρ “Ελευσίνα- Πρωταθλήτρια στην Ανακύκλωση”, την παραγωγή του οποίου έκανε ο Σύνδεσμος. Η γιορτή θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το βράδυ στις 5 Ιουνίου με την προβολή ενός video, στο οποίο παιδιά της Λακωνίας σχολιάζουν την περιβαλλοντική πραγματικότητα που ζούμε και δίνουν το δικό τους μήνυμα ευαισθητοποίησης προς το κοινό.

Τέλος οι εκδηλώσεις “Πάνω από όλα το περιβάλλον” θα ολοκληρωθούν με τον δημοφιλή τραγουδιστή Μύρωνα Στρατή και τη συναυλία που θα δώσει στις 9:30 το βράδυ στην κεντρική πλατεία Σπάρτης. Συνδιοργανωτές των εκδηλώσεων είναι η ΤΕΔΚ Νομού Λακωνίας, ο Δήμος Σπαρτιατών, η Εταιρία “Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε.” και η CSR-ECO waste management.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...