Αγόρασε πινακίδα αυτοκινήτου για 320.000 ευρώ!

Πρόκειται για την τρίτη ακριβότερη αγορά πινακίδας στα χρονικά του οργανισμού

  • -
  • -

Στη σφαίρα του παρελθόντος ανήκει πλέον η 30η δημοπρασία πινακίδων κυκλοφορίας, “DVLA Personalised Registrations” στη Μ. Βρετανία, η οποία στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία. Αυτό διότι για πρώτη φορά κατά την πολυετή διεξαγωγή της πουλήθηκαν όλα τα αντικείμενα που βγήκαν στο… σφυρί.

Αυτό, ωστόσο, που τράβηξε την προσοχή ήταν η αγορά μίας πινακίδας κυκλοφορίας (IG 1) έναντι 287,792 λιρών μαζί με τους φόρους (321.257 ευρώ). Πρόκειται για την τρίτη ακριβότερη πινακίδα που έχει πουληθεί διαχρονικά από τον οργανισμό, πίσω από τις 25 Ο και 1 D.

Κάτοχος της πινακίδας έγινε ο Ian Guest ένας επιχειρηματίας από το Barnard Castle, ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του: «Ήταν απίστευτο. Όταν η τιμή έφτασε στις 100.000 λίρες όλα έμοιαζαν μπερδεμένα. Η γυναίκα μου πίστευε πως θα πλήρωνα μεταξύ 240.000 και 260.000 λίρες, αλλά να σας πω την αλήθεια ποτέ δεν πίστευα πως θα φτάσει τόσο ψηλά».

Σημειώνεται πως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συστηθούν με εκατομμύρια πινακίδες κυκλοφορίας στο επίσημο site της DVLA’s Personalised Registrations: www.dvlaregistrations.direct.gov.uk


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...