Seat: Ανακοίνωσε τη δημιουργία κέντρου ανάπτυξης software

Το εργαστήριο SEAT:CODE θα ενισχύσει τον ψηφιακό μετασχηματισμό της μάρκας

  • -
  • -

Τη δημιουργία ενός κέντρου ανάπτυξης software υπό την ονομασία SEAT:CODE, στη Βαρκελώνη, ανακοίνωσε η ισπανική μάρκα από το Martorell στο πλαίσιο του πρόσφατου Mobile World Congress 2019, της μεγαλύτερης παγκόσμιας εκδήλωσης ψηφιακής επικοινωνίας.

Το εν λόγω εργαστήριο αναμένεται να ενισχύσει αφενός τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Seat αυξάνοντας την αποδοτικότητά της και αφετέρου τα νέα επιχειρηματικά μοντέλα με επίκεντρο νέες ιδέες κινητικότητας, συνδεσιμότητας και ψηφιοποίησης, τομείς με ιδιαίτερη σημασία στη Seat.

«Aν θέλουμε να μετατραπούμε από έναν κατασκευαστή αυτοκινήτων σε μια εταιρεία κινητικότητας και να ασχοληθούμε με τη λεγόμενη Βιομηχανία 4.0, πρέπει να κάνουμε το software βασική μας ικανότητα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Seat, Luca de Meo.

Eπιπροσθέτως, η μάρκα ανακοίνωσε τη νέα δομή του τμήματος τεχνικής υποστήριξης (IT- Information Technology) με επικεφαλή τον Sebastian Grams ως νέο CIO της Seat.

Επιπλέον, ο Carlos Buenosvinos θα είναι ο CTO του νεοσύστατου κέντρου. Με αυτή την έννοια, η ομάδα του Metropolis: Lab θα ενσωματωθεί στο νέο κέντρο για να συνεχίσει να αναπτύσσει καινοτόμες λύσεις για καλύτερη κινητικότητα και να αξιοποιήσει συνέργειες με την ομάδα στο κέντρο ανάπτυξης software.

Η εταιρεία, τέλος, δημιούργησε επίσης μια πλατφόρμα για όσους θέλουν να συμμετάσχουν στη διαδικασία πρόσληψης: www.welovesoftware.sea


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...